В най-женската седмица на годината още две дами станаха тото милионери и заявиха своите печалби от играта на "Тото 2 - 6 от 49". Това са Златомира Стоянова от Пловдив и Теодора Костова от София.

Двете дами пристигнаха в централата на Българския спортен тотализатор в четвъртък, за да получат своите печалби от по 2 375 357 лв. Така на светло излязоха трима от четиримата печеливши от късметлийския 20-и тираж на 10 март, когато падна историческият джакпот от над 9,5 млн. лв. От Спортния тотализатор напомнят, че първият тото милионер - Ирена Йорданова от Търговище, заяви своите милиони още в понеделник, часове след като беше изтеглена печелившата комбинация.

Златомира Стоянова от Пловдив е 98-ият тото милионер на България. Тя е на 43 години и работи в онлайн платформа за хотелски резервации. Със спечелените пари ще живее по-спокойно, а дъщеря й, която е на 10 години, вече е направила списък с покупки. Играла е със случайна комбинация от числа. Златомира казва, че животът й се разделя на две - преди и след историческата печалба.

Теодора Костова от София става 99-ият милионер от играта "Тото 2 - 6 от 49". Тя е на 33 години, занимава се със счетоводство и редовно играе и "Тото 2 - 5 от 35", както и "Тото 2 - 6 от 42". Смята да инвестира парите в недвижими имоти, в собствен бизнес и пътешествия.