На 19 януари (четвъртък) 2023 г. във връзка с подмяна на спирателен кран по ул. "Йордан Хаджиконстантинов", ж.к. "Надежда" II се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ж.к. "Надежда" II

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. "Йордан Хаджиконстантинов" и ул. "Дравски бой".

На 19 януари (четвъртък) 2023 г. във връзка с монтаж на спирателни кранове по ул. "Стоян Тодоров", с. Негован се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:03 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Емануил Александров" от ул. "Стоян Тодоров" до ул. "Училищна"

ул. "Труд" от ул. "Стоян Тодоров" до ул. "Училищна"

ул. "Стоян Тодоров" от ул. "Емануил Александров" до ул. "Калев бряг".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. "Стоян Тодоров" и ул. "Емануил Александров".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.