На 6 декември (вторник) 2022 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод в с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между: ул. "Горски път", ул. "Стефан Стамболов", ул. "Роза", ул. "Витошко лале", ул. "Цветна градина", ул. "Тинтява", ул. "Кооперативен труд", ул. "Еделвайс".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. Никола Крушкин- Чолака №31.

На 6 декември (вторник) 2022 г. във връзка с монтаж на водомер на бул. "Янко Сакъзов", кв. "Център" Оборище се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: бул. "Янко Сакъзов" от бул. "Васил Левски" до бул. "Евлоги и Христо Георгиеви".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Янко Сакъзов" на кръстовището с ул. "Панайот Волов".

На 6 декември (вторник) 2022 г. във връзка с подмяна на хидрофорна уредба на ул."Фредерик Жолио Кюри", ж.к. "Изгрев" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи на: ул. "Фредерик Жолио Кюри", бл. 3.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул."Фредерик Жолио Кюри" пред бл. 3.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

*съдържание на Софийска вода