На 24 ноември 2021 г. (сряда) във връзка с монтаж на спирателни кранове в ж.к. "Бъкстон" и м. Гърдова глава се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между: бул. "Александър С. Пушкин", ул. "Камчатка", ул. "Габровница", река "Боянска" и ул. "Вихрен", ул. "Голям Братан", ул. "Ветрушка", бул. "Цар Борис III" и бул. "Никола Петков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Александър С. Пушкин" на кръстовището с ул. "Маринковица".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

*съдържание на Софийска вода