На 10 януари (вторник) 2023 г. във връзка с монтаж на редуктор за налягане в с. Герман се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: с. Герман - ул. "Манастирска воденица", фирма "Вюрт" на ул. "Манастирска воденица", представителство на "Фолксваген" на ул. "Околовръстен път" № 360,  ж.к. "Лозен парк" - между с. Герман и с. Лозен.

с. Лозен - ул. "Съединение" от Помпена станция 1-ви подем до Автомагистрала "Тракия", караулка на КАТ и група павилиони на АМ "Тракия", стопански двор на с. Лозен, ЧСУ "Абрахам Линкълн" на ул. "Орлова круша"

- района между ул. "Кайгана", ул. "Св. Св. Кирил и Методий", ул. "Еделвайс", ул. "Бузлуджа, ул. Съединение", ул. "Преслав", ул. "Васил Левски", ул. "Могила", ул. "Теменуга", ул. "Съединение", ул. "Варовита", ул. "Крушите", ул. "Акация", ул. "Къси дол", ул. "Дъб", ул. "Мургаш", ул. "Зорница" и ул. "Шипка".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството на с. Лозен.

На 10 януари (вторник) 2023 г. във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. " Бакърено шосе", жк. "Връбница" 1 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Лютиче", ул. "Бели Дунав" бул. "Ломско шосе", и ул. "Свети Мина".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на кръстовището на ул. "Алеко Богориди" и ул. "Бакърено шосе".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

*съдържание на Софийска вода