Шест години след като обещаващият талант в мотоциклетизма Ангел Караньотов и негов приятел нахлуха с моторите си в The Mall на "Цариградско шосе" в София, други двама младежи опитаха подобна лудост. За разлика от лятото на 2012-а, любителите на силни усещания направиха рейда из столичния мол България с велосипеди.

Видео от авантюрата беше разпространено във Фейсбук групата "Видяно в София". От кадрите се вижда как двамата велосипедисти се спускат с висока скорост от най-горния етаж на търговския център, минават през ескалаторите и карайки в известни периоди само на задна гума, слизат до партера. Прави впечатление, че младежите опитват да са внимателно, като променят маршрута, когато виждат хора на пътя. Освен това те са подбрали часови пояс от работното време на мола - от 10 до 22 ч. , когато вътре няма почти никакви посетители.

Многобройните коментари под клипа разделят потребителите на две основни групи. Едната част аплодира смелостта на вело щурмоваците, а другата ги заклеймява. Някои дори припомнят скорошните инциденти в паркове с колоездачи и малки деца. В дискусията се включва и авторът на видеото Красимир. От първо лице той уточнява, че охраната в мола е била на последния етаж и затова не е смогнала да настигне и спре нарушителите.