Нова година - ново начало, особено за семействата, които очакват дете. Подготовката за това голямо събитие несъмнено измества емоциите от вече отминалите празници. С цел да помогне на бъдещите майки и татковци в това начинание, УМБАЛ "Медика Русе" продължава поредицата "Отворени врати за бъдещи родители" с две срещи за първия месец на 2019 г. Първата ще бъде посветена на подготовката за раждането и ще се проведе от 13 часа на 10-ти януари. Втората, отново в същия час, ще бъде на 17-ти януари. Тогава родителите ще научат повече за посрещането на новия член от семейството у дома.

По време на посещението си в отделението по Акушерство и Неонатология бременните и техните придружители ще имат възможност да се запознаят с екипа, който неотлъчно ще бъде до тях в най-важния момент от живота - появата на бебето. Наред с това ще имат възможността да зададат всички въпроси, от които се вълнуват, директно на лекарите от болницата.

Максималният брой на групата е 10 души, а достъп имат предварително записалите се бременни и един техен придружител. Това може да става на място в лечебното заведение, което се намира в ж.к. "Здравец-Изток", ул. "Рига" 35 или на телефон 0882 617 480.