Вие сте един от многото мъже, на които ежедневно се поставя диагноза "доброкачествена хиперплазия" или, както е по-разпространено, уголемяване на простатата. Колкото по-увеличена е, толкова по-сериозни са проблемите с уринирането. Мъжът установява, че с времето струята намалява и се скъсява. На следващ етап уринирането е затруднено, пресечено и на капки. Крайната фаза е задръжка на урината и невъзможност за уриниране, което налага поставяне на катетър - постоянна тръбичка за извеждане на урината.

Важно уточнение е, че при всеки мъж е различно. Затова наблюдението от уролог веднъж годишно е препоръчително. Сега прегледът на ПРОСТАТАТА в Лейзър Мед е с разширен пакет от изследвания.

За някои мъже медикаментите са достатъчни и не възниква необходимост от друг тип лечение, за други обаче операцията е единствен вариант да се справят с проблемното уриниране.

Лазерната простатна хирургия е предпочитан и рутинен метод в развитите страни, а Тулиум 200 вата е най-високият клас технология. Като последно изобретение, той комбинира предимствата на предходните лазерни системи и ги надгражда. На ежегодните урологични конгреси в Америка и Европа специалисти от различни държави изнасят доклади с данни въз основа на опита си с Тулиум и в сравнение с другите лазери го утвърждават като технологията на бъдещето. Изводите са категорични - простатата се изпарява бързо и точно, а струята на урината възстановява силата си от младостта на мъжа.

Какво прави Тулиум лазер толкова ефективен? Най-ниската степен на проникване - само 0,2 мм, гарантира на хирурга работа без агресия към съседните органи и тъкани. Това създава условия за още по-голяма нетравматичност и безопасност. В България няма по-прецизна лазерна техника от Тулиум, нито по-мощна. С 200-ватовата му мощност големината на простатата е без значение за качеството на резултата. Ако преди появата на Тулиум, отворената операция беше максимално доброто решение за големите простати, то днес за тези мъже има безкръвна алтернатива. Безспорен успех са и случаите с постоянен катетър, който вместо да се подменя всеки месец, се премахва за постоянно. След намесата на Тулиум 200 вата мъжете отново се радват на силна, непрекъсваща и бистра струя, без никакви ограничения.

През ЮНИ в Лейзър Мед - София, Варна и Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ с включени: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА + трансректално ултразвуково сканиране.

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

 

*съдържание на lazermed