Рано сутринта на 20 ноември започва Black Friday на eMAG - едно от дългоочакваните шопинг събития на сезона, даващ начало на големите празнични отстъпки. За кампанията популярната платформа за онлайн пазаруване се е подготвила с над 350 000 продукта на склад и допълнителни 180 000 оферти от нейните Маркетплейс партньори.

Традиционно, eMAG прави т.нар. blackout (затъмнение) на сайта си, преди да посрещне натоварения трафик от желаещи да се сдобият със стоки на атрактивни цени. Интересът към кампанията обикновено е много голям, като миналата година например само за 1 минута е имало регистрирани 1040 поръчки. Очакванията за това издание на Black Friday на eMAG са да е още по-успешно, предвид нарасналата популярност на електронната търговия в контекста на глобалната пандемия.

 Ето защо, за да успеем да вземем желаните продукти, трябва да сме съобразителни, тъй като броят им е предварително определен и може да не покрие цялото търсене от страна на купувачите.

За да ни помогнат да финишираме успешно във виртуалния шопинг, от eMAG дават полезни съвети и разкриват някои от техните Black Friday оферти. Ако сред тях има нещо, което планирате да поръчате, добре е предварително да го добавите в списъка си с "любими" на сайта. Същото важи и за останалите продукти, които ви интересуват и ще искате да разберете лесно дали са сред офертите на кампанията, когато тя започне. Освен това се уверете, че информацията за доставка и плащане в акаунта ви е пълна и вярна - запазете предварително данните на вашата карта и любимото си място за доставка. Инсталирайте и мобилното приложение на eMAG и активирайте известията, за разберете, когато започне Black Friday на eMAG.

Ето ги и избраните Black Friday оферти, които eMAG разкрива предварително. При отваряне на линковете се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията, а посочените цени ще са валидни на след старта й.

eMAG са подготвили и още една изненада за своите клиенти - томбола с награди дрон, електрическа тротинетка, лаптоп Ultrabook APPLE MacBook Air 13, фотоапарат, пречиствател за въздух и 20 ваучера на стойност по 99 лв. За страхотните награди автоматично участва всеки, който в деня на кампанията направи поръчка за минимум 25 лв., плати с карта и заяви доставка до куриерски офис или до шоурума на компанията за продукти, предлагани от eMAG (а не от техни Маркетплейс партньори).


Материалът е предоставен от Емаг.