Простатната жлеза е част от мъжката репродуктивна система. Тя е с обем около 30 грама, като с преминаването на мъжа в зряла възраст нараства постепенно, т.к. клетките й започват да се размножават по-бързо от обикновено. Процесът е доброкачествен, а уголемяването уролозите наричат аденом. Състоянието е характерно за над половината от мъжете на възраст между 60-75 години и около 90% от мъжете над 80. То протича с характерни нарушения в уринирането - като се започне от позивите (чести и нетърпящи отлагане, с многократни нощни ставания), премине през труден старт и неизпразнен пикочен мехур и се стигне до отслабване на струята и отделяне на капки. Неовладените уринарни нарушения могат да причинят възпаления в пикочните пътища, камъни в пикочния мехур, а в някои случаи и бъбречни дисфункции. Затова и ежегодната консултация с уролог е от ключово значение за всеки мъж над 50.

Тулиум 200 вата е лидерът в е лазерната хирургия при увеличена простата, а Лейзър Мед - водещ урологичен център за приложението й. Технологията е последното достижение на съвременната медицина, с която аденомът се изпарява напълно до капсулата. Мощността й я прави ефективна при всички обеми на жлезата. А прецизността й при проникване в тъканта (0.2 мм) осигурява безкръвност и безопасност по време на интервенцията. Резултатите са впечатляващи - силна струя и пълно освобождаване на пикочния мехур.

В Лейзър Мед - София, Варна или Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА с включени: консултация с уролог, измерване на обема, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

В Лейзър Мед - София резултатът от ПСА е готов преди прегледа.

4 филиала в България и Сърбия. Най-голям опит в лазерната хирургия на простатата. Първокласна техника.

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg

www.laparoscopia.bg

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД:

* съдържание на Лейзър Мед