Уринарните смущения при мъжете над 50 са ориентир за вероятни проблеми с простатата - започващи или вече налични. Най-разпространените са затруднено уриниране, чести позиви, многобройни нощни ставания. Профилактиката на простатата е определяща за необходимостта и типа на лечение. В случай, че размерът на простатата е достигнал граници, в които медикаментозното лечение не води до обекчаване на оплакванията, то следващата стъпка е оперативно премахване на простатата.

Лазерната простатна хирургия се утвърди като основна и безопасна алтернатива на класическия тип хирургия. Тя осигури по-бързо възстановяване, по-добри резултати и по-малко странични ефекти. Реално, за мъжете с доброкачествена хиперплазия (аденом) на простатата се появи възможността за безкръвно лечение - с лазер. А Тулиум лазер 200 вата се превърна в предпочитана технология заради водещите си мощност и прецизност, респективно - бързина на интервенцията и безопасност за съседните тъкани, независимо от големината на простатата и съпътстващите заболявания на мъжа.

Как се изпълнява? Микротънко оптично влакно прониква през пикочния канал, достига до простатната жлеза и я изпарява при 0.2 мм проникване в тъканта. Именно тази прецизност на Тулиум технологията позволява на хирурга да работи само в границите на простатата без риск да пробие капсулата й, което при други лазерни системи е възможен страничен ефект. Следоперативните резултати са бързо отшумяване на уринарните проблеми, силна и бистра струя, напълно освободен пикочен мехур.

В Лейзър Мед - София, Варна или Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА с включени: консултация с уролог, измерване на обема, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

В Лейзър Мед - София резултатът от ПСА е готов преди прегледа.

4 филиала в България и Сърбия. Най-голям опит в лазерната хирургия на простатата. Първокласна техника.

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg

www.laparoscopia.bg

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД:

  • Лазерно разбиване на камъни в бъбреци и уретер.
  • Апаратни процедури с шокови вълни за незабавно премахване на мускулно-ставни болки и възстановяване на мобилността.
  • Реконструктивна хирургия на тазово дъно при изпускане на урина.
  • Сексуална медицина - всички линии на терапия.

 

* съдържание на Лейзър Мед