Потиснато желание, забавена сексуална реакция, трудности при възникване и поддържане на ерекция, бърз край - тези и други сходни състояния се причисляват към сексуалните нарушения. Почти всеки мъж е преживявал някое от тях и това е нормално.При зачестяването им обаче е важно да се прецени генезисът им.

Причините за нарушената сексуална функция на мъжа най-често са свързани със стрес, депресия, хронични заболявания, хормонален дисбаланс, стареене. Прекалено много са и затова консултацията на специалист в областта е ключова за решаването на проблема. Уролозите на Лейзър Мед се справят с всички видове сексуални смущения.

Апаратната импусна терапия е качествено нов подход в справянето с еректилната дисфункция (ЕД), при който въздействието е директно върху причината. Посредством серия от процедури външно се подават импулси в тазовата област. Те подпомагат засилването на кръвообращението и увеличаването на притока на кръв, а едновременно с това стимулират и естествения процес неоангиогенеза за образуване на нови кръвоносни съдове. Чрез възстановяване на кръвоснабдяванете в половия член се осигурява продължителната и устойчива ерекция. Процедурите са бързи, безболезнени и не оставят следа върху зоната на терапията.

Апаратната импулсна терапия е с изключителна ефективност и при:

- болест на Пейрони - плаките, причиняващи изкривяването на половия член, се разбиват; - простатит - отшумява възпалението и чувството за парене.

При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

http://www.lazermed.bg

Още в Лейзър Мед: ПРЕМАХВАНЕ НА БОЛКА С ШОКОВИ ВЪЛНИ

Шоковата вълна е акустична ударна вълна, която, насочена в зоната, генерираща болка, бързо преминава през тъканите и постига обезболяващ ефект. Самите процедури протичат бързо - в рамките на 10-15 минути. Вълните се подават през специален накрайник, който се поставя върху предварително определената зона за третиране.Отшумяването на болката възстановява мобилността в ставите и подобрява храненето на тъканите. За да се консултирате за възможностите на терапията с най-висок клас апаратура, запишете час в ЛЕЙЗЪР МЕД!