Procter & Gamble, компанията на Ariel, Fairy, Lenor, Pantene, Always и други водещи марки, обедини усилията си с Българския Червен Кръст в подкрепа на семейства и общности в България в неравностойно положение. От началото на 2023, в партньорство с БЧК компанията дари над 14 тона продукти за здравни и хигиенни нужди.

Благодарение на това сътрудничество бяха предоставени различни здравни и хигиенни продукти на общностите и хората в най-голяма нужда. С този жест компанията доказва стремежа си да подпомага хората в неравностойно положение в общностите, в които оперира. Продуктите на P&G достигнаха до организации, подкрепящи жертви на трафик на хора, майки с деца в обществени центрове, както и много други бенефициенти.

"Българският Червен Кръст високо цени сътрудничеството си с Procter & Gamble и искрено благодари за подкрепата и съпричастността към уязвимите групи от населението! През годините P&G подкрепи над 1000 деца в някои от най-бедните региони на страната чрез различни обществени проекти!" споделиха от Български Червен Кръст

В P&G всички ние се стремим да правим това, което е правилно. Ние се ангажираме да бъдем "Сила за растеж и сила за добро". Ето защо нашите служители и нашите марки правят добро всеки ден. Независимо дали става въпрос за подкрепа на хигиенното образование или предоставяне на основни продукти за семейства в нужда, нашата цел е да подобрим здравето и благосъстоянието на общностите, до които се докосваме.

За Procter & Gamble

P&G обслужва потребителите по целия свят с една от най-силните гами надеждни, качествени и лидерски марки, включително Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head &Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® и Whisper®. Общността на P&G оперира в около 70 държави по света. Посетете http://www.pg.com за последните новини и информация за P&G и техните марки. За други новини, свързани с P&G, посетете www.pg.com/news.


Материалът е предоставен от Procter & Gamble.