На всеки мъж е позната ситуацията, в която не успява да достигне до пълноценна ерекция или пък я губи в сюблимния момент. Такива инциденти се възприемат като нормални и в тях няма нищо смущаващо. Причините, макар и различни, могат да се квалифицират като психологически - както свързани с отношението към патньорката (недостатъчна привлеченост, нервност и притеснение от контакта при нова връзка или пък тревожност и вина при нерегламентирани отношения), така и от лично естество (преумора, понижен тонус или липса на настроение). Инцидентните проблеми могат да се третират като значими само в случай, че оставят у мъжа усещане за нерешимост. Стратегически важно е да игнорира ситуацията, за да не й позволи да се повтори или мултиплицира.

Повторяемостта на затрудненията при достигането на ерекция е отправната точка за консултация със специалист в областта на сексуалната медицина. Дори и причината за тях да не се окаже сериозна, то е важно да се установи дали не прикриват функционални нарушения в сърдечно-съдовата система, диабет, хипертония, хормонален дисбаланс.

Апаратни процедури, утвърдени като първа линия на терапия, подобряват възможностите на мъжа посредством импулсно въздействие. Апаратната импусна терапия се справя с причината за нарушенията като стимулира естествения процес неоангиогенеза - образуване на нови кръвоносни съдове в тазовата област и отделяне на вазоактивни вещества. Резултатът е укрепнала съдова мрежа, подсилен кръвоток и подобрено кръвонапълване на половия член, необходими за спонтанна и стабилна ерекция. Без инвазия, без странични ефекти и с доказана ефективност.

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е с изключителна ефективност и при:

- болест на Пейрони - плаките, причиняващи изкривяването на половия член, се разбиват; - простатит - отшумява възпалението и чувството за парене.

При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

ЛЕЙЗЪР МЕД - ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН. Процедурите се извършват в Лейзър Мед - София и Варна.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД:

* съдържание на Лейзър Мед