Доброто кръвоснабдяване в половата област е базово условие за качествената ерекция. Когато мъжът е сексуално стимулиран, артериите се разширяват и половият член се изпълва с кръв, след което се втвърдява. Ако мъжът има слаб кръвоток, то това рефлектира с неустойчивост на еректилната функция. Повечето терапии, които се прилагат за нарушения в потентността, са с краткотрайно действие - в рамките на сексуалния контакт. АПАРАТНАТА ИМПУСНА ТЕРАПИЯ е методът, който се отличава с постъпателно подобряване на показателите и трайност на резултата във времето. Технологията използва специфична енергия, която чрез апликатор се предава през кожата и бързо достига в дълбочина. Протоколът включва средно 6 процедури - бързи, неинвазивни и безболезненени. След приключването на всяка от тях не оставя никаква следа и мъжът веднага се завръща към нормалното си ежедневие.

Ако сте имали повече от 2 "засечки", направете подробна консултация с уролог на ЛЕЙЗЪР МЕД, за да се уточни типа на сексуалното нарушение, степента му, включително и да се провери кръвоснабдяването в тазовата област. В 80% от случаите проблемите с ерекцията се дължат на отслабена съдова мрежа. АПАРТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ стимулира естествения процес неоваскуларизация, изразяващ се във формиране на нови кръвоносни съдове. Необходими са 2-3 седмици, за да могат да укрепнат и да подсилят кръвообращението, с което реално да повлияят и механизма на ерекцията. АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е утвърден в световната практика метод, заложен като първа линия на терапия при ЕД в препоръките на Американската и Европейската урологични асоциации. Тя връща увереността на мъжа в интимните моменти и го стимулира към активност в отношенията.

ЛЕЙЗЪР МЕД - ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН. Процедурите се извършват в Лейзър Мед - София и Варна.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

http://www.lazermed.bg

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД: Апаратната терапия с ШОКОВИ ВЪЛНИ бързо снема мускулното напрежение, подобрява мобилността на ставите и активира естествените оздравителни процеси в организма. Без значение от типа болка и нейната локация. Технологията е базирана на излъчване на звукови ударни вълни, които проникват в тъканите без инвазия и постигат обезболяващо действие в зоната на третиране веднага след процедурата.


Материалът е предоставен от Лейзър Мед.