В днешно време един дом не може да бъде наречен луксозен, ако не предлага здравословна жилищна среда и високо качество на въздуха.

Именно затова Ви представяме с удоволствие един знаков проект в Дипломатическия клуб в кв."Горна баня", който не просто е заобиколен от много зеленина, а ще Ви предложи и лечебните свойства на минералната вода.

Снимка: Gloria Palace Residence

Gloria Palace Residence е единственият жилищен комплекс в България със собствен СПА център с минерална вода. Но предимствата му далеч не се изчерпват с това - нисък процент общи части, нисък процент застроена площ (едва 21%), просторен парк с богата растителност, правилни форми на помещенията, прекрасни гледки към Витоша.

В Дипломатически клуб "Горна баня" Ви очакват още тенис кортове и басейн, които привличат цяла общност от любители на качествения и активен начин на живот.

Снимка: Gloria Palace Residence

Gloria Palace Residence e дело на едно от най-разпознаваемите имена в модерното жилищно проектиране - арх.Борислав Богданов от студио "Амфион". Той залага на голямо отстояние между сградите, френски прозорци и висока енергоефективност на жилищата.

Инвеститорите предвиждат проектът да се превърне в дом за съвременните професионалисти, които отдавна работят и дистанционно. Поради тази причина Gloria Palace Residence ще разполага със спoдeлeнo paбoтнo пoмeщeниe, тип лayндж зoнa и 15 станции за зареждане на електромобили.

 

Налични за продажба са:

Двустайни апартаменти от €132 991;

Тристайни апартаменти от €170 706;

Четиристайни апартаменти от €276 128;

Без комисиона от купувача!

За повече информация свържете се със Спасияна Жезанова на 0882 638 450.

 

Вижте повече за Gloria Palace Residence тук!

 

*съдържание на Gloria Palace Residence