Когато стане дума за простата, мъжете имат много какво да разкажат за ежедневните си неудобства, свързани с нея. Най-често оплакванията са концентрирани около уринирането и прогресивно намаляващата сила на струята. Ако една част от мъжете страдат от чести позиви и постоянни прибежки до тоалетната, друга почти не излизат от там заради затруднено уриниране и невъзможност да освободят натрупаната в пикочния мехур урина. Едновременно с това стрес предизвиква и (д)ефектът на "мокрите обувки" - струята забележимо отслабва и мъжът редовно накапва и подмокря панталоните и краката си.

Простатата поставя мъжа пред денонощни изпитания. Уголемяването й започва да "краде" минутки от спокойния сън на мъжа, които с времето се превръщат в часове. От 2-3 ставанията могат да се увеличат до 8-9. Той не си доспива, става раздразнителен, вял и неенергичен. Лазерната хирургия на простатата с Тулиум 200 вата връща спокойния и зареждащ сън на мъжа. Той забравя за нощните ставания и проблемите с уринирането. А постоянният катетър се премахва окончателно.

Тулиум лазер 200 вата е не просто Тулиум, а най-мощният. В комбинация с водещата му прецизност от само 0,2 мм проникване в тъканта той е без конкуренция сред съществуващите лазери. Специалистите на ЛЕЙЗЪР МЕД в България и Сърбия работят с максимално усъвършенствания модел на лазерната система. За Тулиум 200 вата няма ограничения в големината на простатата, тя се премахва с възможно най-щадящата техника в лазерната хирургия - вапоризация (т.е. изпаряване). Което при масовите лазери е трудно постижимо - хирургът е принуден да използва по-агресивния метод енуклеация и допълнителни инструменти, а това усложнява интервенцията. Резултатите са същински значимите. Мъжът си връща струята на урината от младостта - силна, непрекъсваща, бистра и без затруднения.

В Лейзър Мед - София, Варна или Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА с включени: консултация с уролог, измерване на обема, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА. В Лейзър Мед - София резултатът от ПСА е готов преди прегледа.

4 филиала в България и Сърбия. Най-голям опит в лазерната хирургия на простатата. Първокласна техника.

НОВО ФЮЖЪН-биопсия с виртуален навигатор

По-висока прецизност в откриването и стадирането на простатния карцином чрез комбинирано използване на магнитен резонанс, който открива съмнителните зони и на ултразвуково сканиране, изобразяващо ги в реално време. На разположение на специалистите на Лейзър Мед - София

Вече и във Варна Вътремехурна ТЕРМО-химиотерапия при рак на пикочния мехур

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg

www.laparoscopia.bg

Съдържание на: Лейзър Мед