Върховото достижение на сексуалната медицина - апаратна импулсна терапия, успешно подобрява мъжката потентност. Препоръчва се при всички степени на проблеми с ерекцията, простатит и болест на Пейрони. Въздействието й стимулира кръвоснабдяването в тазовата област и подпомага възстановителните процеси на организма. Ефектът при отделните състояния е различен. При еректилна дисфункция импулсите провокират образуване на нови кръвоносни съдове в половата област, което усилва кръвотока и значимо подпомага механизма на ерекцията. При болест на Пейрони се редуцират плаките, причиняващи изкривяване на половия член и болезненост при сексуалния контакт. А при простатит се премахва отока от възпалението, чувството за дразнене, тежест и парене.

Как се постига това? Със специално разработен апликатор се провежда серия от процедури, при които външно и безболезнено за мъжа се подават импулси в селектирани зони на таза и половия член. Честотата на използваната енергия и броят им са персонализирани спрямо вида и степента на нарушението - за траен ефект най-често са необходими 6-8 процедури с продължителност 5-10 минути. Времето, необходимо за образуване на нови съдове, е ок. 2-3 седмици. Постепенно те укрепват съдовата мрежа, което рефлектира върху ерекцията - тя е с подобрена функционалност, спонтанна, стабилна. И мъжът отново се чувства сигурен в интимните моменти без необходимост от допълнителни стимулиращи средства.

ЛЕЙЗЪР МЕД - ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН. Процедурите се извършват в Лейзър Мед - София и Варна.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

__________________________________________________________________

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

НОВО

На разположение на специалистите на Лейзър Мед - София:

Фюжън-биопсия на простатата с виртуален навигатор

В Лейзър Мед - Варна:

Вътремехурна ТЕРМО-химиотерапия при тумор на мехура

 

ОЩЕ

БЪРЗО И НАДЕЖДНО ПРЕМАХВАНЕ НА БОЛКА В МУСКУЛИТЕ И СТАВИТЕ С ШОКОВИ ВЪЛНИ

Шоковите вълни са звукови ударни вълни, които се подават външно до зоната на болката и въздействат в дълбочина. Те имат различно действие върху отделните структури: при меките тъкани се увеличава притокът на кръв в зоната, подсилва се микроциркулацията и така се премахва възпалението и болката; а при ставите лечебният ефект се изразява в освобождаване на контрактурата (сковаността).

Въздействието им чрез кратки апаратни процедури активира метаболизма в тъканите, стимулира производството на колаген и премахва калцификатите. Болката и мускулното напрежение незабавно намаляват. Подобрява се мобилността и функцията в проблемната зона, трайно се освобождава движението. В ЛЕЙЗЪР МЕД процедурите се извършват с най-висок клас апаратура.

Съдържание на: Лейзър Мед