ЗК "Лев Инс" стартира специална коледна промоция за своите клиенти, които могат да се възползват от преференциални условия при сключването на застраховка "Домашно имущество". За предстоящите светли празници най-голямата застрахователна компания в България подарява 20% от стойността на полицата за защита на дома от пожар, природни бедствия, ВиК аварии, токов удар, кражба, вандализъм и други инциденти. В допълнение към отстъпката, клиентите на ЗК "Лев Инс" ще получат и безплатен авариен асистънс. На тяхно разположение денонощно ще бъдат специалисти, които да извършат спешни водопроводни, ключарски и стъкларски услуги.

За да осигури още по-спокойни и сигурни коледни празници, ЗК "Лев Инс" АД предлага и промоционална цена за услугата "Безопасен интернет", с която всеки може да защити дома си и от дигитални заплахи. Благодарение на нея, родителите могат да ограничат достъпа на най-малките членове на домакинството до сайтове с потенциално зловредно съдържание, а защитата на персоналните компютри се извършва своевременно. Специализираният интернет филтър блокира адреси, влезли в черен списък, зловредни реклами и скриптове за обмен на телеметрични данни.

Всеки клиент на ЗК "Лев Инс" АД може да избере най-подходящия застрахователен пакет, според своите нужди, а цените започват от 16 лв. Коледните намаления ще продължат до 31 януари 2023 г., за да подарят уют и спокойствие на семейството и през следващата година.

*За сключване на застраховка "Домашно имущество" ЗК "Лев Инс"АД не извършва оглед на жилището.

За повече информация, моля свържете се с ЗК "Лев Инс" АД на тел. 0800 10 200 или на e-mail: [email protected]

 

* съдържание на Lev Ins