Ако Ви предстои да позиционирате своя бизнес чрез физически магазин, трябва да обърнете внимание на някои важни фактори. При покупката на подобен имот най-ключова е локацията му. Без значение дали става въпрос за аптека, хранителен магазин или фризьорски салон - успехът на един бизнес до голяма степен зависи от човекопотока пред него. Най-предпочитани остават локациите в големите търговски центрове и на пешеходните централни улици, но с разширяването на метро мрежата в столицата се появяват много нови възможности.

След повишаването на търсенето на жилищни имоти в близост до метростанции, търговските имоти са следващите най-предпочитани за покупка и инвестиция.

Станциите на най-новия трети лъч на софийското метро бяха причината за изключително бързото развитие на районите около тях, което доведе до построяването на модерни сгради с впечатляващи визии и концепции в кварталите "Сухата река", "Хаджи Димитър", "Красно село" и "Овча купел".

снимка: Luximmo

Една от тези сгради е Cherkovna Residence, разположена на броени крачки от метростанция "Хаджи Димитър". Жилищните имоти в сградата вече са напълно разпродадени (с изключение на един просторен пентхаус), но все още може да инвестирате във функционално търговско помещение на няколко метра от входа на метрото.

Налични за продажба са помещения с квадратури от 30.39м² до 151.47м² (или с обединяване до 800м²) с лице към ул."Черковна", бул."Владимир Вазов" или моста "Чавдар". Търговските площи са на партерно ниво и имат директен достъп от улицата. Разполагат с широки витрини, които пропускат много естествена светлина в помещенията.

снимка: Luximmo

Изберете нов дом за своя бизнес в емблематичната сграда Cherkovna Residence!

Без комисиона от купувача!

Вижте повече за офертата тук или се свържете с Йоана Донковска на 0882 817 558!

 

* съдържание на Luximmo