Понижената степен на удоволствие по време на интимния контакт или невъзможността той да бъде осъществен заради нестабилност на ерекцията е крайъгълен момент за всеки мъж в активна възраст, изискващ преценка на ситуацията и адекватно действие. Консултацията със специалист в областта на сексуалната медицина е начинът за бързо справяне с проблема. Лейзър Мед е специализирано лечебно заведение за подобряване на потентността чрез прилагане на всички утвърдени в световната урологична практика линии на терапия.

Как протича прегледът? Пациентът попълва стандартизиран международен въпросник, чрез който се установява видът и степента на сексуалната дисфункция. След това се провежда консултация със специалист-уролог, който диагностицира индивидуалните реактивни възможности чрез допълнителни тестове. При установен проблем се препоръчва терапевтичен подход, подходящ в конкретния случай.

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е предназначена за всеки мъж, който е регистрирал спад в сексуалните си възможности или изпитва чести затруднения. Чрез нея се въздейства върху съдовата мрежа в тазовата област - тя се обновява и укрепва посредством образуване на нови кръвоносни съдове. Кръвообращението се усилва, с което се подпомага храненето на тъканите и метаболизма в зоната, от една страна, и кръвотока и кръвонапълването на половия член, от друга. Еректилната функция се нормализира,отново е спонтанна и стабилна и дава сигурност на мъжа в моментите на интимност.

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е с изключителна ефективност и при:

- болест на Пейрони - плаките, причиняващи изкривяването на половия член, се разбиват; - простатит - отшумява възпалението и чувството за парене.

При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

ЛЕЙЗЪР МЕД - ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН. Процедурите се извършват в Лейзър Мед - София и Варна.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

НОВО

На разположение на специалистите на Лейзър Мед - София:

Фюжън-биопсия на простатата с виртуален навигатор

В Лейзър Мед - Варна:

Вътремехурна ТЕРМО-химиотерапия при тумор на мехура

ОЩЕ

ХРОНИЧНАТА БОЛКА Е ЕЖЕДНЕВИЕ ЗА СПОРТИСТИТЕ И ОФИС-СЛУЖИТЕЛИТЕ

Най- разпространени са т. нар. тенис-лакът, голф-лакът, коляно на скачач.

Обяснението: болезнените ортопедични състояния възникват не само от травми, а и от повтарящи се натоварвания в определена зона на тялото.

Класическият подход в лечението включва: физиотерапия, противовъзпалителни препарати, масаж. Отнема 2 до 6 месеца, многократни посещения без устойчив ефект, а медикаментите често са с противопоказания и странични ефекти.

ТЕРАПИЯТА С ШОКОВИ ВЪЛНИ е иновативен подход без странични ефекти и без използване на обезболяващи. Тя работи със звукови ударни вълни, които постигат премахване на болката ВЕДНАГА - още след първата процедура. Честотата на ударната вълна е персонализирана спрямо индивидуалното състояние така че, едновременно с премахването на болката, да се стимулират и естествените оздравителни процеси на организма.

Съдържание на: Лейзър Мед