Сексуалните смущения при мъжа могат да възникнат във всяка възраст. Определящо за наличието им е невъзможността на единия или и на двамата партньори да изпитат удоволствие в която и да е фаза на контакта.

4 са фазите на сексуалната реакция: влечение, възбуда, оргазъм и отпускане. А съпътстващите ги проблеми на мъжката потентност съответно:

  • на фаза на влечение - силно, намалено или липсващо либидо, нежелание за секс;
  • на фаза възбуда - еректилна дисфункция;
  • на фаза оргазъм - преждевременна еякулация, аноргазмия;
  • на фаза отпускане - болка при полов акт.

Причините са многофакторни:

  • физиологични - естествено стареене, свързани с алкохол, медикаменти, а също и групи заболявания като диабет, сърдечно-съдови, ендокринни, урологични;
  • психологични - умора, стрес, депресия, тревожност, чувство за вина, междуличностни проблеми, предишни неуспехи, несъвместимост на партньорите.

Точната диагностиката е в обсега на специалистите в областта на сексуалната медицина. Тя е комбинация от адекватно снемане на анамнеза и група физикални и лабораторни тестове. Специалистите на Лейзър Мед са с над 10-годишен опит и утвърдени протоколи за бързо и трайно предоляване на сексуалните смущения при мъжете без значение от възраст и съпътстващи заболявания.

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ e специално разработена система, която се справя с причината за проблема без медикаменти, рискове за здравето или странични ефект. Тя скоростно подобрява локалната реваскуларизация в тазовата област като стимулира възстановяването на увредените кръвоносни съдове, провокира растежа на нови и ускорява отстраняването на микроплака по тях. Усилените кръвообращение и кръвоток в зоната подпомагат нормалния и естествен отговор при сексуален стимул, а именно - спонтанна, стабилна и устойчива ерекция през отделните фази на интимния контакт. След курс процедури мъжът отново се чувства уверен и проактивен в интимното си общуване.

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е с изключителна ефективност и при:

- болест на Пейрони - плаките, причиняващи изкривяването на половия член, се разбиват; - простатит - отшумява възпалението и чувството за парене.

При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

ЛЕЙЗЪР МЕД - ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН. Процедурите се извършват в Лейзър Мед - София и Варна.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

 

НОВО

На разположение на специалистите на Лейзър Мед - София:

Фюжън-биопсия на простатата с виртуален навигатор

 

В Лейзър Мед - Варна:

Вътремехурна ТЕРМО-химиотерапия при тумор на мехура

 

ОЩЕ

НЕЗАБАВНО ПРЕМАХВАНЕ НА МУСКУЛНО-СТАВНИ БОЛКИ С ШОКОВИ ВЪЛНИ

Болки от схващания, гонартроза, шипове, тенис-лакът, коляно, ахилес, са само част от състоянията, които успешно се повлияват с шоково-вълнова терапия. Те стимулират естествения обмен на веществата, подобряват метаболизма и задействат процесите на обновяване на клетките. Еднакво ефективно се премахва, както остра или хронична болка, така и повърхностна или дълбочинна, без значение от локацията й. Процедурите се извършват в Лейзър Мед - София и Варна.

Съдържание на: Лейзър Мед