Glovo Bulgaria стартира Prime - абонаментна услуга, която предлага на потребителите безплатни доставки от хиляди ресторанти, супермаркети и магазини в цялата страна. Стандартният месечен абонамент е на цена от 8,99 лв и ще осигурява достъп до специални промоции и отстъпки в различни продуктови категории.

Абонаментът за Glovo Prime може да бъде направен чрез мобилното приложение, в раздела "Моят профил" или от екрана за завършване на поръчката. След като бъде активирана, услугата е достъпна в градовете, в които Glovo оперира в България. Prime потребителите могат да се възползват от безплатна доставка за поръчки от партньорите на приложението (ресторанти, супермаркети, магазини и други), с изключение на услугата "Пратки". Минималната сума, която трябва да бъде достигната, за да се активират предимствата на Prime абонамента, е 12,99 лв в категорията "Ресторанти" и 30,00 лв в категория "Супермаркет".

"Щастлив съм да обявя старта на абонамента Glovo Prime в България, което е стъпка напред в целта ни да осигурим най-доброто потребителско изживяване на пазара. С активирането на новата услуга клиентите ни могат да поръчват от любимите си ресторанти и супермаркети, да пазаруват аксесоари за домашни любимци, подаръци и цветя за различни поводи и всичко друго, от което се нуждаят, с бърза доставка до дома им, без да е необходимо повече да се притесняват за разходите, свързани с доставките", обясни Александър Йорданов, генерален мениджър на Glovo за България.

Приложението предлага и промоционални такси при активиране на услугата Prime за три месеца на цена от 24,19 лв. или за една година на цена от 86,29 лв. Glovo Prime работи на принципа на автоматично подновяване и може да бъде отказана до два работни дни преди следващата дата на таксуване. Валидността на абонамента започва да тече от момента на плащане за съответния период, до същия ден на месеца, за който е предплатена услугата.

В България Glovo си партнира с над 3 000 бизнеса, като предлага лесен достъп до разнообразни хранителни и нехранителни продукти и услуги в повече от 40 населени места.

Съдържание на: Glovo