На 18 ноември (четвъртък) в 11 ч. сутринта третият шоурум на eMAG у нас ще посрещне своите клиенти в пловдивския Mall Plovdiv, ниво +1. Платформата за електронна търговия продължава да разширява шоурум мрежата си в България след двете си физически локации в София. По този начин на клиентите се предоставя още един удобен канал за пазаруване, а с това и много допълнителни предимства.

Шоурумът на eMAG в Пловдив се намира в Mall Plovdiv на ул. "Перущица" № 8, ниво +1. Той има общо 350 кв.м. търговска и складова площ и ще бъде отворен всеки ден от седмицата между 11 и 20 ч. за момента при всички необходими мерки за безопасност. Стандартното работно време на шоурума ще бъде от 10 до 21 ч. Клиентите ще могат да разгледат, избират и пазаруват от складова наличност от над 4000 артикула от разнообразни категории като телефони, лаптопи, таблети, аксесоари, периферни устройства, уреди за лична грижа, малки домакински електроуреди и др. Има и възможност да се правят поръчки на определени продукти от сайта на търговеца или мобилното му приложение, с безплатна доставка до шоурума, a наличните на място артикули могат да се резервират и да се вземат от там още същия ден, спестявайки време за доставка. Шоурумите на eMAG улесняват и връщането на продукти, като в тях могат да се получават и консултации. На място се предлагат и опции за потребителски кредити. Стойността на продуктите към крайния потребител е еднаква, независимо откъде се поръчва - от вкъщи, офиса, курорт или шоурума, с изключение на специални промоционални кампании.

Новият шоурум на eMAG в Mall Plovdiv отваря ден преди най-голямото шопинг събитие на платформата - eMAG Black Friday, който тази година ще се проведе на 19 ноември.

снимка: eMAG

"Щастливи сме да посрещнем нашите клиенти от Пловдив и региона в третия ни шоурум в страната и първият извън София. Там те могат да се възползват пълноценно от предимствата при пазаруване от eMAG и да открият разнообразни продукти в различни категории. Компанията ни продължава да инвестира активно в своето присъствие в България и да разширява бизнеса си, който залага успеха си на първокласно потребителско преживяване, иновации и модерни технологии", казва Силвиу Гугуи, управител на eMAG България.

eMAG препоръчва на клиентите в новия им шоурум в Пловдив да спазват дистанция и насърчава безкасовите плащания за сигурно и безопасно шопинг изживяване. Посещенията в търговския център са изцяло съобразени с настоящите противоепидемични мерки.

 

* съдържание на eMag