Това беше отбелязано с официален коктейл на 07.07.2021 в новооткрития шоурум на Ferrari.

На изисканото събитие присъстваха подбрани гости, сред които инвеститори, архитекти, светски личности, колеги и приятели, както и представители на бизнес елита в България.

Снимка: Barnes International

Като страстен привърженик на Art de vivre - френската тайна на радостта от живота, BARNES Bulgaria бяха поканили за техен партньор - италианките вина Tunuta Carretta, представлявани на българския пазар от винарска изба Едоардо Миролио, както и безспорният лидер при луксозните спортни автомобили -Ferrari.

По този начин гостите имаха възможността разберат повече за изкусните вкусове на пенливото, розето и бялото вино, както и да разгледат емблематичните автомобили отблизо.

Снимка: Barnes International

Емоционалната реч на домакините Никола и Невена Стоянови развълнува гостите, а чрез специално заснето видео, граф Гийом де Виллие (техния френски партньор и основен деятел за развитието на мрежата на BARNES в Централна и Източна Европа) допълни празничното настроение.

Вечерта завърши с превъзходна торта, както повелява за рожден ден, с много наздравици, снимки и пожелания за една още по-изключителна и успешна година.

Снимка: Barnes International

BARNES International откри своя първи клон в България през юни 2020 г. Офисът е разположен в района на Докторски паметник, на адрес ул. Шипка 21 в столицата.

Местното представителство се ръководи от Никола и Невена Стоянови, известни имена в бранша, подпомагани от техния френски партньор г-н Guillaume de Villiers, основен деятел за развитието на мрежата на BARNES в Централна и Източна Европа.

Снимка: Barnes International

Основан от Heidi Barnes и управляван от своя президент Thibault de Saint Vincent преди повече от 20 години, днес BARNES e водеща интернационална агенция за най-висок клас жилищни и ваканционни имоти. Портфолиото е съставено от хиляди ексклузивни обекти, разположени в най-престижните европейски и световни дестинации.

С повече от 90 офиса в световен мащаб BARNES е пазарен лидер при елитните имоти във Франция, Италия, Швейцария, Испания, Португалия, Гърция, САЩ, Русия. Агенцията предлага персонализирано обслужване в областта на продажбите, наемите и сезонното отдаване на луксозни имоти — престижни апартаменти и пентхауси в столиците и големите градове, елегантни градски къщи и частни резиденции, красиви вили в световни морски и планински курорти, парцели в реномирани локации, ексклузивни имения, аристократични замъци и много други имоти в премиум сегмента на пазара. 

Като страстен привърженик на Art de vivre - френската тайна на радостта от живота, BARNES развива редица допълнителни дейности, излизащи отвъд луксозните имоти — консултантски услуги в сферата на изкуството, виното, луксозните яхти и колекционерските автомобили. За осигуряването на тези услуги BARNES разчита на най-добрите световни експерти в тези области, които са част от нашите екипи.

 

* съдържание на Barnes International