Нормалният сексуален живот е също толкова важен за здравето на мъжа, колкото и качественото хранене, пълноценният сън и физическата активност. Интимният контакт, който преминава през всички физиологични фази, помага на мъжа да се отпусне, да получи не само физическо, но и емоционално удоволствие, балансира хормоналните нива и подобрява кръвообращението.

Всеки 5-ти мъж е преживял нарушение в еректилната функция. Появата на такова, разбира се, е голям стрес. Дори и млади мъже могат да имат проблеми с ерекцията. Ако се случва от време на време, това най-вероятно се дължи на емоционална нестабилност или физическа преумора. Но когато дисфункцията е постоянна, е наложително да се консултирате със специалист.

Първото, което лекарят ще провери, е наличие на сърдечно-съдово заболяване, тъй като еректилната дисфункция обикновено е следствие на проблеми с кръвоносните съдове. С времето те могат да се увредят и да не са достатъчно ефективни. Ерекцията е резултат на напълване на кръвоносните съдове в половия член. При недобро кръвонапълване възникнат проблеми със сексуалната активност. Ако след изследвания и тестове се изключи сърдечно-съдов генезис, се търсят други физиологични или психологически причини.

АПАРАТНА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ e първа линия в лечението на сексуални дисфункции от съдов характер. Потентността се възстановява с помощта на специално разработена система, която излъчва специфични импулси и третира група зони на таза и половия член. Процедурите се извършват по предварително назначена схема от специалист - те са бързи, неинвазивни и безболезнени. Броят им се определя от индивидуалното състояние на мъжа и варира между 6 и 12. Импулсите подпомагат израстването на нови кръвоносни съдове, което не беше възможно с нито един от досегашните методи на лечение. Новите съдове увеличават кръвотока в половата област, "хранят" тъканите и стабилизират механизма на ерекцията.

Апаратната импулсна терапия е утвърдена в практиката висока медицинска технология. Тя е с изключителна ефективност и при:

- болест на Пейрони - плаките, причиняващи изкривяването на половия член, се разбиват; - простатит - отшумява възпалението и чувството за парене.

При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

ЛЕЙЗЪР МЕД - ИНОВАЦИЯ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ВСИЧКИ ЛИНИИ НА ТЕРАПИЯ В СЕКСУАЛНАТА МЕДИЦИНА.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН. Процедурите се извършват в Лейзър Мед - София и Варна.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

 

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД:

  • Лазерно разбиване на камъни в бъбреци и уретер с Холмиум лазер.
  • Лазерна резекция при тумор на мехура.
  • Шокови вълни за незабавно премахване на мускулно-ставни болки и възстановяване на мобилността.
  • Реконструктивна хирургия на тазово дъно при изпускане на урина.
  • Лазерна хирургия на простатата с Тулиум 200 вата.
Съдържание на: Лейзър Мед