С началото на пролетта Lidl дава старт на летния сезон. Веригата откри 100 нови работни места за лятото за магазините си в девет морски града - Варна, Бургас, Поморие, Равда, Царево, Созопол, Балчик, Слънчев бряг и Св. Св. Константин и Елена. За всяка една от летните дестинации компанията предлага сезонна заетост за 6 месеца - от април до края на септември. Така почивката на морето в съчетание със сигурна и добра работа за период от половин година е съвсем реална възможност.

Работното предложение включва атрактивно възнаграждение, бонус за отработен ден и възможност за настаняване в градовете Балчик, Несебър, Поморие, Царево и Созопол. Компанията осигурява и пълен пакет придобивки - 200 лв. ваучери за храна на месец, допълнително здравно осигуряване и застраховка, карта Multisport, допълнителен ден отпуск за рожден ден и други. Сред останалите интересни придобивки е, че за 15 септември служителите с ученици у дома получават отстъпка от платформата Уча.се и комплект ученически пособия.

Всеки сезонен служител минава през специално обучение, за да бъде въведен плавно и ефективно в работата. Той има и ментор, който го напътства и му помага. Друго удобство е, че работата е на смени, което прави съчетаването ѝ с морската почивка още по-лесно. А ако служителят се справя успешно, има и реалния шанс да стане постоянна част от екипа на Lidl и да продължи развитието си в компанията и след края на летния сезон.

В началото на годината Лидл България бе отличена като №1 работодател в ритейла и в ТОП 3 на най-добрите работодатели в страната, според международната организация Top Employers Institute. Веригата получи престижния сертификат TOP Employer 2023 за четвърта поредна година и отново се утвърди като коректен и предпочитан работодател.

Всеки, който има интерес, може да намери повече информация и да кандидатства на кариерния сайт jobs.lidl.bg.

* съдържание на Lidl