Прекрасно е, когато на човек му е напълно известно, че може да разчита на качествена медицинска помощ. Няма по-хубаво от чувството на това, че си защитен по всяко време на денонощието.

Сигурността е важно чувство за всеки човек, независимо от това дали е родител, син или дъщеря на възрастни хора, мъж или жена, споделящ едно и също домакинство със своята половинка. Всички тези персонажи на модерния, съвременен свят имат нужда главно от едно нещо - сигурността от знанието, че има варианти, на които да разчитат, когато нещата се объркват.

Сигурността, от която имаме нужда, се състои от частните линейки на Emergency.bg, които винаги ще се отзоват. За разлика от държавните, обаче, те ще пристигнат напълно подготвени за всякакви ситуации, всякакви сценарий и предварително ще са взели необходимите мерки.

Модерни превозни средства

След като се казаха достатъчно общи приказки по темата за частните линейки, то дойде ред да се пристъпи към първия същински показател, по който редовно биват сравнявани частните и държавните медицински превозни средства. Няма никакъв спор, че първият вид превъзхожда в пъти държавните линейки и това ги превръща в най-добрата им алтернатива.

Ако желаете истински здравен танк, който да е снабден предварително с всичко онова, от което вашият близък или роднина евентуално би имал нужда, то вашият избор трябва да е частната линейка. Позволете на вашите близки да продължат живота си пълноценно - така, както е било досега.

Възможност за междуградски разстояния с държавните линейки

Друго нещо, което премахва всякакви съмнения към линейките от частник, е това, че те не се колебаят да помогнат, независимо от разстоянието, което трябва да изминат, за да го направят. Това най-вероятно е един от най-големите плюсове на частните линейки.

От това следва и най-големият проблем на държавните медицински коли - предварителните уговорки по телефона преди изпращането на медицински екип, което допълнително забавя цялостния процес на бързо реагиране. При частните медицински ескорти подобни сцени не съществуват - напротив.

При частниците дори е налична и опцията за междуградски превози - разстояния, които са меко казано непосилни за държавната медицинска институция. Няма такава държавна линейка, която да е способна да измине огромни междуградски дистанции от рода на над 100-150 км., само за да докара пациента до прага на желано от вас болнично заведение.

Никакви служители на стажантски програми - само професионалисти с опит

Много често, за да спестят средства от големи заплати, държавните здравни власти предпочитат да поставят в медицинските си екипи на повикване стажанти, които да работят, но на по-ниско възнаграждение. От тук следват два проблема.

Първият е свързан с нулевия стимул на този работник, а вторият е свързан главно с неговата липса на опит. При частните линейки на Emergency.bg работят опитни специалисти, отдадени изцяло на това да предлагат спешна помощ и да спасят човешкия живот!


Рекламна публикация.