"Важно е не само за нашето обединение, но и за цяла България, лявото да има силна група в бъдещия парламент, за да можем да защитим слабите, хората в неравностойно полижение". Това заяви по време на среща с граждани в Монтана председателят на БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА Атанас Зафиров.

Той подчерта, че това важи с особена сила за Северозападна България, един от най-бедните райони в Европа. Според него нито един българин не трябва да се чувства изоставен и нито една област не трябва да бъде забравена.

Той подчерта, че амбицията на обединението е да създаде Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изоставащите райони, който ще работи приоритетно за Северозападна България, Родопите и Странджа-Сакар.

По думите му районът има нужда от инвестиции, насърчаване на разкриването на работни места, развитие на земеделието.

"Искаме да помогнем тези места отново да бъдат привлекателни, както за бизнеса, така и за младите хора, които да остават в родните си места", категоричен бе Зафиров.

Зафиров подчерта, че социологическите проучвания показват покачване на подкрепата в БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА, която вече достига 9,6 %.

Снимка: Пресцентър на БСП

"Трябва да се мобилизираме и да се срещнем с колкото се може повече хора с последните дни и да им представим своите решения", заяви социалистът. Председателят на обединението подчерта, че Монтана има нужда от силен социален защитник в следващия парламент, какъвто е водачът на БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА Мария Каменова. Той заяви, че тя е пример за своите връстници - социално ангажиран, образован млад човек, който милее за своя роден край и се бори да подобри живота на хората в него.

Председателят на "Изправи се България" Мая Манолова също подкрепи Мария Каменова и листата на обединението в областта. Тя обясни, че купеният вот взима страшни размери на тези избори, особено в райони като Монтана.

"Трябва да излезем на 27 октомври и да изправим очи в очи със страха. Тежестта на всеки купен глас ще зависи от броя на гласовете подадени с чисто сърце. Не оставяйте друг да решава вместо вас", призова Манолова.

Мария Каменова заяви, че е време левицата в област Монтана да си върне представителството в Народно събрание. "Подкрепете ни, Дайте ми надежда, че с идеи, цели и добра програма, може да имаме представителство в следващия парламент", призова водачът на листата в областта. Тя бе категорична, че лявото не е овехтяло, лявото е нужно и все повече младите хора го припознават.

 

Избори за членове на Народно събрание на 27.10.2024 г.

Платена публикация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!