Имам конкретно решение, споделил съм го до момента само със съпругата ми и сега ще го споделя с премиера. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, след като кацна на летище София след работно посещение в САЩ, предаде "Фокус".

"Първо го споделям с човек, с който трябва действително да го обсъдя - премиера Борисов. Имам конкретно решение, споделил съм го до момента само със съпругата ми и сега ще го споделя с премиера. Като в общи линии през последните няколко дни сме обсъждали какви са възможните варианти".

Очаква се премиерът Бойко Борисов да свика извънредно Изпълнителната комисия на партията, която да реши ще има ли още оставки и каква отговорност ще понесе Цветанов за скандала със закупените на преференциални цени апартаменти.

"Атаката срещу мен е добре планирано мероприятие във връзка с предстоящите евроизбори и във връзка с много решения и коментари, които съм правил през всички тези години", каза още Цветанов.

"Много е хубаво, че за този период от време, в който отсъствах от страната, много се наслушах и много се нагледах - имах възможност да се запозная с всичко това", заяви той.

"От 2001 г. работим, лоялността ми към премиера и към ГЕРБ, която за мен е кауза, ще продължи и занапред", каза още Цветанов.

Снимка: БТА