След като Слави Трифонов махнал Евтим Милошев от "Шоуто на Слави" "по обективни причини", както лидерът на ИТН ги описва, работата на двамата вече не се пресичала и нямали нищо общо. Това уточни във Facebook Трифонов след като Димитър Главчев представи състава на кабинета си. Предложението му за министър на туризма бе именно Евтим Милошев. 

Аргументът на Главчев беше: "Евтим Милошев е доказан експерт и мениджър. Лично го познавам от много години и навсякъде, където е работил, се е справил добре. Мисля, че всички сте свидетели, има и други хора, които го познават добре". 

Президентът Румен Радев попита представителите на ИТН дали имат представител в състава на служебния кабинет, на което председателят на парламентарната група на партията Тошко Йорданов отбеляза, че ако закачката е свързана с Евтим Милошев, то тогава нямат, защото отдавна са се разделили с него. "Мога много неща да кажа за него, но ще се въздържа, защото няма да ви хареса", каза Йорданов. 

След това дойде и реакцията на Слави Трифонов: "Слушайки коментарите за новото служебно правителство, с огромна изненада установих, че моето име присъства като човек, който има служебен министър. Това от една страна ме изненада, а като разбрах кого визират коментаторите, искрено ме разсмя. Лицето Евтим Милошев, който ще бъде назначен за министър на туризма, вероятно разбира от туризъм, защото сигурно е турист. Той е работил в телевизионните предавания "Ку-Ку", "Каналето", "Хъшове" и малко в "Шоуто на Слави". Аз го махнах от там по обективни причини. Оттогава той няма абсолютно нищо общо с всичко, което правя. Ама абсолютно нищо общо. Така че спокойно може да бъде министър на туризма, както и президент на Галактиката". 

Пред журналисти пък Тошко Йорданов, попитан дали Слави Трифонов ще се появи на предстоящите избори, каза: "Чакайте, има време".

Кой е Евтим Милошев

Евтим Милошев има над 20-годишна кариера, в която изминава пътя от репортер през редактор до сценарист и продуцент, се посочва в биографията му на страницата на Нова телевизия. Като студент се явява на конкурс за предаването "Ку-ку", където през 1991 г. започва работа като репортер. Следват "Каналето", "Хъшове" и "Шоуто на Слави", а през 2004 г. става продуцент на играта "Вот на доверие".

След като напуска екипа на Слави Трифонов през 2007 г., заедно с Любо Нейков и Иван Спасов основават продуцентската компания Dream Team Productions, а през 2011 г. заедно с тях и Габриел Георгиев - и Dream Team FIlms.

Оттогава екипът му работи по телевизионни формати и сериали, сред които "Комиците", "Дървото на живота", "Сървайвър", "Столичани в повече", "Дяволското гърло" и др.