С приключилата днес регистрация на кандидатските листите за предстоящите парламентарни избори стана ясно едно - днес бе затворена срамната страница и прерязана пъпната връв на ДПС с комунистическите тайни служби и Москва.

ДПС - Ново начало влиза в предизборната надпревара без онези, които 34 години използваха партията и общността за постигане на личните си цели и потребности, превръщайки партията в клиентелистка. ДПС без ДС! Това е новото начало.

Онези, които по заповед от Москва попречиха България да има редовно евроатлантическо правителство и на 3 юли гласуваха "против" кабинета на Росен Желязков и днес избраха личния си интерес, амбиции и зависимости, пренебрегвайки Устава на ДПС и активираха чл. 6.

А ДПС се явява пред своите избиратели със своите подготвени млади хора и опитни политици, свободни от зависимости и сенки от миналото.

Сега ДПС ще изпълни своята историческа мисия - да бъдат осветени и наказани не само виновниците за т.нар. "възродителен процес", но и изпълнителите, с които нашите хора са се сблъсквали в онези мракобесни години и за които очакват възмездие вече повече от 30 г.

Междувременно днес стана ясно, че почетния председател на ДПС Ахмед Доган ще води листата на коалиция "Алианс за права и свободи" в Кърджали. Според Доган ДПС е "гарант на защитната система на нашата общност, а "голямата цел е да няма ДПС и да атакуват единството на нашата общност".

Ден преди това Доган заяви, че голямата цел на фракцията на Делян Пеевски е "да елиминира ДПС от политическата сцена на България" и "да атакуват единството на нашата общност".