Коста Стоянов е кандидатът за кмет на Варна, номиниран от партия "Възраждане". Той бе представен пред журналисти от лидера на партията. Костадин Костадинов посочи, че позициите, които винаги са защитавали, е, че градът има нужда от професионално управление, посветено на местните и националните интереси.

"Варна е морската столица на страната ни и е специален град, варненци не желаят случайни, спуснати с "парашути" хора от различни партийни централи да решават как да се развива градът им", допълни Костадинов, цитиран от БТА. Според него Варна деградира и последните четири години са загубено време за града.

"Нашата задача е да спечелим изборите", подчерта Костадинов. Според него кандидатът на "Възраждане" ще получи доверието на варненци, защото може и иска да работи.

Коста Стоянов е инженер, баща на две деца, с безупречна професионална репутация, увери Костадинов и добави, че като кмет той ще направи всичко Варна да стане чист, зелен и работещ град.

Снимка: БТА

Самият Коста Стоянов уточни, че в близко бъдеще ще бъде представена цялостната програма на "Възраждане" за развитието на града.

"Не ми харесва начинът, по който се развива Варна и искам нещата да се променят", посочи кандидатът за кмет. Според него градът има изключителен потенциал. Като свои приоритети той посочи развитието на инфраструктурата, изграждане на нова инфекциозна болница, на нови спортни комплекси. Стоянов акцентира и върху нуждата от работеща общинска администрация, въвеждане на електронни услуги и повишаване прозрачността в работата на кметството.