"Малко се засегнах като стана дума за спални вчера. Иска ми се да уточня, че има случаи, в които и службите са безсилни...". Този пост на съпругата на президента Десислава Радева се появи в профила й във Фейсбук късно снощи. 

Думите й са по повод изказването на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, че президентът Румен Радев "вижда сянката на службите да наднича в спалнята му". "Не е сериозно един битов казус, около кариерното развитие на съпругата му, да се превръща в тема на деня и повод държавният глава да пророкува оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет", допълни Караянчева.

Десислава Радева илюстрира поста си с две снимки - на шефката на парламента и съпруга й, както и своя собствена снимка с Румен Радев. 

Тя завърши посланието си с фразата "Любовта побеждава всичко".

Поредната размяна на реплики между "лагерите" на президента и премиера започна, след като вчера Румен Радев заяви, че Бойко Борисов се опитва да прехвърля отговорността за подслушването на друг. След това Караянчева написа поста си във Фейсбук, а малко по-късно в НДК на тържественото честване на 30-годишнината на КНСБ премиерът се ръкува с президента и се закле, че не го е подслушвал.