Българските патриоти излязоха с позиция по повод интервю на лидера на Има такъв народ Слави Трифонов пред "Монд". 

Ето и пълният текст на позицията: 

"Слави Трифонов се кани брутално да излъже избирателите си, а и всички българи. Зад фасадата на балканския мачо се крие явно тежка политическа травестия. Колкото и да се снима в софтпорно музикални клипове и да демонстрира черни джипки, Слави разкри истинската си същност. А тя явно клони към ЛГБТИ плюс безкрайност. 

Пред френското издание "Монд", цитирано от български медии, Слави директно призовава Европейския съюз да се превърне в една държава, за да може да се попречи на хора като Орбан. И забележете - поводът е законодателството на Орбан срещу джендър пропагандата и то с фокус децата. Наред с поредните коленопреклонни излияния в стил "НАТО и ЕС са водата и слънцето" Трифонов явно вече е възприел и джендър ценностите. 

Пита се: този човек ли ще управлява страната ни? Този, който за благословията на западняците е готов да обърне резбата? Засега политическата. И да предаде без бой суверенитета на страната. Безусловно.

В такъв момент разбираме дълбокото послание в творчеството на Слави и компания: в знаковото им парче "Ще ти скъсам г**а".

Поздрави, Слави!"

 От коалицията призовават да се гласува с бюлетина №16

Агитационен материал на ПП Българските патриоти

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вижте резултатите от предсрочния вот на живо с Dir.bg!

За да анализират първите официални данни от екзитполовете, реакциите на партийните лидери и политическото бъдеще на страната, от 19 до 21 часа на 11 юли в извънредното издание на видео подкаста "Директно в новините" гостуват социологът Васил Тончев, политолозите Тончо Краевски и Иван-Асен Иванов, журналистите Светослав Метанов, Елица Николова и Даниел Ненчев.

ГЛЕДАЙТЕ ИЗВЪНРЕДНОТО ИЗДАНИЕ на "Директно в новините":

В сайта на https://dnes.dir.bg
На живо във Facebook страницата на DNES by Dir.bg
На живо във Facebook събитието - https://fb.me/e/MHL2R29K