На 19 октомври, сряда, Българската национална телевизия ще излъчи първото заседание на новоизбраното Четиридесет и осмо Народно събрание. Предаването "48 ПАРЛАМЕНТ: ФОРМУЛАТА НА ВЛАСТТА" започва в 8:00 ч. пряко в ефира на БНТ 1 и във всички онлайн канали на обществената телевизия.

Специални гости на водещата Христина Христова в изнесеното студио в сърцето на парламента ще бъдат проф. д-р Екатерина Михайлова - бивш зам.-председател на Народното събрание и народен представител, професор по История на държавата и правото, настоящ преподавател по Конституционно право, и Георги Пирински - бивш председател на Народното събрание, дългогодишен политик и народен представител, бивш евродепутат.

Кои са новите 240 народни избраници от седемте партии и коалиции в 48-ото Народно събрание, които ще пристъпят прага на парламента, както и какво да очакваме от тях - коментари от политолози, експерти и анализатори в студиото на БНТ с водещ Симеон Иванов.

Гледайте специалното предаване "48 ПАРЛАМЕНТ: ФОРМУЛАТА НА ВЛАСТТА" на 19 октомври, сряда, от 8:00 ч. на живо в ефира на БНТ 1 и във всички онлайн канали на БНТ - в официалния сайт на обществената телевизия BNT.BG, в новинарския сайт BNTNEWS.BG и в мобилното приложение BNT NEWS, както и чрез лайв стрийм в канала на БНТ в YouTube, в официалната страница на БНТ и официалната страница на BNTNEWS.BG във Facebook.