Временно ограничиха движението по автомагистрала "Тракия" на две места заради ремонти.

Заради неотложен ремонт от тази сутрин в района на 133-134 км на магистралата, в посока Бургас, движението е ограничено, но то ще приключи следобед. Второто ограничение на движението по аутобана е до 11 ноември, съобщиха от АПИ.

Дотогава движението от км 159 до км 161 на АМ "Тракия" в двете посоки ще се извършва в активната и аварийната лента поради ремонтни дейности на мантинелата в средната разделителна ивица. Временно е ограничено преминаването по изпреварващата лента в участъка. Водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват стриктно поставената пътна сигнализация. 

От АПИ уточняват, че ограничението на 133-134 км заради авариен ремонт е само в интензивната лента, не и в изпреварващата, откъдето автомобилите се пропускат. Необходимо е водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, напомнят от пътната агенция.

На това място на магистралата се очаква дейностите да приключат до 14 часа.

Водачите да бъдат внимателни при преминаване в участъка на ремонта и да изпълняват указанията на полицейските служители, призовават и от пловдивската полиция.