Пловдивчанинът е китарист, свирил е в групата "Татко Кристофър", създадена от Ицо Петроф през 1991 година. Тя просъществува няколко години и има издаден самостоятелен албум на групата "Отново на път". Писал е и текстове на песни на БТР. 

Според водещата версия на полицията в Смолян, Бояджийски е застрелял приятелката си с три куршума, а след това се е самоубил. 

Телата на двамата са открити снощи около 23,25 часа близо до ски влека на "Малина". 

Синът на кмета на Смолян - Николай Мелемов, е открил труповете. 

Убитата жена е 41-годишната Николина Попова. Тя застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Мъжът е прострелян в главата, а пистолетът е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно. 

Оръжието - пистолет "Макаров", е незаконно. Двамата са имали връзка, съобщиха от полицията в Смолян на пресконференция. Двамата имали по едно дете от предишни бракове. Попова била разведена, Бояджийски бил вдовец. Жената работила в банков клон на Пампорово. Пловдивчанката била на Пампорово от два дни. Антон се качил, за да бъдат заедно в Деня на влюбените. 

Според източници от полицията причината за убийството е ревност. Назначена е тройна експертиза. Предстоят повторни огледи. Образувано е досъдебно производство за умишлено убийство.