Колегите ви на работа си угаждат от близкия щанд за готови храни, а вие трябва да преглъщате някакви полутечни резенчета през час-два. И така, докато тайно от близките си уредите някоя нощна среща с хладилника. В крайна сметка отслабването ви е каквото е било за Марк Твен да спре пушенето: Най-лесното нещо на света било  да откажеш пушенето, той самият го правил стотици пъти… И отново остава въпросът как да отслабна. 
 
А има начин за трайно отслабване без диета, докато се забавлявате - с 4-6% за седмица и 6-8% за 14 дни. Това позволява ЛъкиФит - програма за отслабване, антистрес и пречистване на организма, която се провежда в Апартхотел Лъки Банско. ЛъкиФит e единствена по рода си профилактична програма за намаляване и поддържане на телесното тегло без гладуване. Създадена през 2008г., програмата има доказан ефект и се радва на голям брой почитатели като изключително ефективен център за отслабване. Здравословният и разнообразен хранителен режим е съставен от проф. Божидар Попов, председател на Българското научно дружество по хранене и диететика. Предвиден е и ежедневен прием на жива вода, зеолит и фреш от пресовани плодове и зеленчуци със запазен ензимен състав. Намаленото количество калории ще ви предостави чудесна възможност да облекчите работата на храносмилателната си система и да подобрите процесите на детоксикация. Редуцирането на тегло е много ефективно по отношение разграждане на мастна тъкан в проценти.

Снимка
 
Хранителният режим е комбиниран с развлечения и физическа активност сред природата, с натоварване според предпочитанията и възможностите ви. Излетите и преходите сред красивата природа на Пирин, Рила и Родопите  са изпълнени с позитивни емоции и оставят прекрасни спомени. Програмата включва и ежедневна комбинирана гимнастика, съчетаваща упражнения от фитнес, каланетика, пилатес, Тае – бо, йога, функционална тренировка и др. Китайска дихателна гимнастика - ежедневни практики за контрол на дишането и регулиране на кръвното налягане, са също част от заниманията. 
 
Снимка
 
Отделно се провеждат беседи и лекции, за да се вникне по темата „Наднорменото тегло“ и  да се създадат навици. Това е важно, защото според проф. Попов, основните причини за наднормено тегло са вредните навици. Колко от нас закусват сутрин? Колко от нас карат "набързо" и "както и да е" с храната през деня - тестени закуски, захари, мазнини, а вечер преди лягане преяждат, защото са гладни и не усещат кога гладът е заситен? Всичко това се разисква по научен, но и достъпен начин като добавка към останалото в програмата  ЛъкиФит, за да се редуцират вредните навици и да си създадат полезни практики.
 
Снимка
 
Вечер пък, за добър тонус и настроение, има различни развлечения, като например латино или български народни танци. И всичко това е при изключителен комфорт и истински 5-звезден лукс на престоя за отслабване, www.luckyfit.eu!

Снимка
 
Накратко, ЛъкиФит в Апартхотел Лъки Банско е нещо различно, неподражаемо и несравнимо с друг дебелариум, клиники, центрове или спортни програми, защото разглежда грижата за тялото като начин на живот. Тук знаят как загубата на телесно тегло може да бъде приятно, съчетана с вълнуваща ваканция и да доведе до удоволетворяващи и трайни резултати. Не се колебайте, научете и вие!