Той е умен. Обича новите технологии и чете всяко едно ревю на любимите си лица преди да реши какъв смартфон да си вземе. Защото иска да взима информирани решения. И защото вярва, че технологиите са тук не за да ни завладеят, а за да улеснят живота ни. Сутрин пита Сири какво е времето навън, а като отиде на работа не се чуди дали е изключил лампите, защото ги управлява през телефона.

Обожава да се забавлява. Вярва, че най-добрият завършек на тегавия работен ден са няколко бири в парка. Може да яде дюнери след дискотека, но знае и кои са най-яките места за супа рамен, бабини кюфтета и къде да се наслади на най-вкусния милфьой.

Обожава да се движи. Да спортува преди работа, за да си събере мислите, но и да отиде на планина уикенда, за да навакса с крачките за седмицата.

Може да ви разкаже наизуст последните серии на Game of thrones и да ви каже кога да очаквате новия сезон на Grand Tour. Това не го спира да гледа Coach Carter, Pay it forward u Мъж под прицел поне веднъж на няколко месеца. Защото са му любими.

Следва своите любимци в Инстаграм и Фейсбук, за да е наясно с новите им проекти преди да бъдат обявени официално.

Музикален всичкояд е. На телефона му можеш да намериш всякакви парчета- от Pink Floyd, през Pharell Williams и Мерилин Менсън, до СкандаУ.

Обожава да пътува, по света и у нас. Според него шофирането е идеален начин да се насладиш на пътешествието. Но не му пречи да стегне раницата и да се качи на самолета за дълъг уикенд до Лондон, Амстердам или Рим.

Не го признава, но обича да ходи по магазини, за да избере подходяща риза за офиса. Въпреки това предпочита да пазарува онлайн, защото е по-бързо и по-лесно.

Запознайте се. Казва се #URBN. Най-новият член от семейството на Dir, който няма търпение да стане ваш приятел, за да ви поднася ежедневна доза авторско съдържание. А всяка седмица да ви среща с най-обичаните лица на шоубизнеса, музиката и бизнеса. Защото URBN ги познава всичките! И да ви води на най-яките нови места.

Усетете пулса на града с първото behind-the-scenes видео и Силвия, която ще застане на неговата корица.

Днес ще открехнем завесата, а утре на сцената с интервю и фотосесия ще излезе лъчезарната актрисата Силвия Петкова. И не, няма да си говорим за тирамису, под прикритие, а за хулиганстване, театър и каравани на морето.