Продуктът ПроВиотик на българската фирма "Провиотик" съдържа бактерията L. bulgaricus GLB44, научно изследвана от учени от Харвардския медицински факултет. Този подвид Lactobacillus bulgaricus е използван безопасно в храни над 100 години без опасност за предозиране или нежелани реакции.

Всички съставки на ПроВиотик са базирани на 100% биологични растения, сертифицирани с австрийския сертификат за биологични продукти, признати на всички континенти.

ProViotic Имуно-Активатор

Съвсем наскоро "Провиотик" пусна на пазара продукта ProViotic Имуно-Активатор, който подпомага естествените функции на активиране на имунитета.

Съчетан с иновативен български пробиотик, ProViotic Имуно-Активатор прави по-адекватни естествените защитни сили на организма и го прави по подготвен и силен.

ProViotic Имуно-Активатор е нов ПроВиотик с полипептиди и липополизахариди, създаден с намерението да активира имунитета.

ProViotic Кардио

Водени от идеята да намерят ефикасно, натурално и взаимствано от традициите в храненето облекчение на състоянието на сърдечно болните хора, екип от млади български специалисти разработили хранителната добавка ProViotic Кардио. Тази иновативна комбинация съчетава полезните съставки, присъщи за червеното вино и ферментирали продукти като туршия.

Млечнокиселите бактерии Lactobacillus plantarum GLP3, срещани в огромни количества във ферментирали български продукти, като родните туршии например, участват в регулирането на т.нар. ангиотензин конвертиращият ензим (АСЕ) в човешкия организъм. Потискането на този ензим намалява налягането върху кръвоносните съдове.

Ресвератролът, в частност транс-ресвератрол, изолиран от червено вино увеличава производството на азотен оксид (NO), който разширява кръвоносните съдове и същевременно неутрализира свободните радикали. Така "винената" субстанция забавя процесите на стареене в човешкия организъм, постига противотуморно и противовъзпалително действие. При редовен прием то благоприятства промяната в съотношението между полезните и вредните микроорганизми в стомаха и червата, което от своя страна понижава в организма количеството на вредното съединение триметиламин-N-оксид - фактор за развитието на атеросклероза.

Всяка таблетка на ProViotic Кардио съдържа: 75 mg транс-ресвератрол, - екстракт от червено вино - 1 милиард живи клетки на Lactobacillus plantarum GLP3 - пребиотик (Инулин).

ProViotic Кардио е с изследван състав и действие в лабораториите на Харвардския университет. Не съдържа консерванти, алкохол и ГМО.

ProViotic Кардио подобрява по естествен път качеството на живот и се доказва като надеждно средство срещу най-масовите заболявания на 21 век.

Какво осигурява ПроВиотик на "Провиотик"

ПроВиотик е нов и иновативен пробиотик, който се извлича от цвета на кокиче и се отглежда в органичен зеленчуков сок.

 • Съчетава ефективния пробиотик LB (мощния щам GLB44) в комбинация с пребиотик от био моркови
 • Убива веднага вредните бактерии като салмонела, ешерихия коли, листерия и стафилококи
 • Доказан ефект от лабораториятa на Harvard Medical School срещу: E. coli, Listeria monocytogenes и Staphylococcus aureus и salmonela
 • Бързо възстановява нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт
 • Изпитан срещу Helicobacter pylori в лабораторията на Harvard Medical School
 • Тестван от Бери Маршал, откривател на бактерията, предизвикваща язва и гастрит
 • Клинични опити в Университетска Болница "Царица Йоанна - ИСУЛ", София
 • Действа без необходимост от антибиотици
 • Укрепва имунната система
 • Растителен и напълно безвреден
 • Не съдържа глутен, соя, лактоза, ядки
 • Няма ГМО, консерванти и оцветители
 • Природен продукт без противопоказания
 • Бързо и лесно се усвоява от организма на децата
 • Не предизвиква никакви странични реакции
 • Милиардите бактерии Лактобацилус булгарикус се поддържат при средни температури (до 25°), без да са третирани химически или биохимически

Настанаха времена, в които онлайн пазаруването се превърна не само в удобен, но и в безопасен метод за пазаруване. Затова и Dir.bg си поставя за цел да улесни избора ви в интернет мрежата - към какво да се насочите, къде да търсите и как да се справяте в условия на изолация.

Dir.bg и Trendo продължават да работят за вас и да ви доставят пратки, спазвайки всички необходими мерки за хигиена и безопасност. Заплатете с карта и поръчайте пратката си до адрес, за да избегнете всички възможни рискове.

ВНИМАНИЕ! Поради големия интерес и ограничените количества, ви информираме, че с приоритет ще бъдат обработвани поръчки, платени с "Дебитна/Кредитна карта".

Благодарение на инициативата Home Shopping на Dir.bg и Trendo, продуктът ще достигне до вас онлайн.

ПОРЪЧАЙ ТУК!

#ОстаниСиВкъщи