Настанаха времена, в които онлайн пазаруването се превърна не само в удобен, но и в безопасен метод за пазаруване. Затова и Dir.bg си поставя за цел да улесни избора ви в интернет мрежата - към какво да се насочите, къде да търсите и как да се справяте в условия на изолация.

Благодарение на инициативата Home Shopping на Dir.bg и Trendo, продуктите, които ви представяме, могат достигнат до вас онлайн. 

Днес ще ви разкажем за хранителните добавки, произведени от американската компания Nature's Value за GNG Health, които подсилват имунитета и помагат при възпаления и инфекции на дихателните пътища.

Това са IMMUNE+ с цинк, магнезий, сминдух и женшен

и

ZINK+ за мъже - с цинк, мака, бабини зъби, магнезий, женшен

IMMUNE+ e с обогатена формула и:

  • Ефективно подсилва имунната система
  • Има силно изразено антибактериално действие
  • Спомага при възпаления и инфекции на дихателните пътища
  • Мощен антиоксидант

С какво са полезни за организма съставките в добавката

Цинкът е много важен микроелемент за човешкото тяло. Той активира повече от 70 ензима, подпомага подсилването на имунната система, и е силен антиоксидант. Цинкът оказва благотворен ефект върху кожата, косата, и ноктите.

Магнезият е важен минерал, който е от съществено значение за здравето на организма. Той премахва чувството на умора и отпадналост, предотвратява мускулни крампи, и подобрява съня. Също така подпомага здравето на мускулите, костите, сърцето, нервната система, и мозъка.

Женшенът (Korean Ginseng) е познат със своите невероятни ползи в борбата със стреса, засилването на имунитета и умствената ефективност. Насърчава здравето на сърдечно-съдовата система.

Семената от сминдух (Fenugreek Seeds). Поради силното им антибактериално действие семената на сминдуха се използват при възпаления и инфекции на дихателните пътища, при ставни заболявания, за бързо зарастване на рани и гнойни абсцеси, за прочистване на стомашно-чревния тракт от слуз.

ZINK+ за мъже

Вторият предлаган комплекс - ZINK+ for men - е обогатена формула от полезни съставки минерали и билки:

Добавката:

  • Ефективно подсилва имунната система
  • Спомага при възпаления и инфекции на дихателните пътища
  • Благоприятства мъжкото здраве

Обогатената формула на тази добавка съдържа цинк, магнезий и женшен, полезните качества на които вече описахме.

С какво обаче помагат другите съставки

Мака е една от най-известните билки за насърчаване на енергийните нива в организма, подобрява настроението, спомага за по-добрата мозъчна функция и стимулира паметта. Тя е предпочитана добавка за хората, които спортуват. Нейният прием улеснява изгарянето на мазнините и помага за по-бързото и качествено натрупване на мускулна маса.

Билката Бабини зъби е растение, чиито плодове се използват от десетилетия. То доказано съдържа ценни химични съединения, които благоприятстват здравето. Билката действа като диуретик - стимулира отделянето на урина, което спомага за очистването на пикочния мехур и черния дроб от натрупани токсични вещества.

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Предимства и при двете обогатени формули

За да произведе своите висококачествени добавки, GNG Health избира най-чистите и качествени съставки. Всички съставки, използвани в добавките от марката GNG Health, се тестват на различни етапи в производствения процес, за да се провери чистотата и ефикасността им.

Производителите уверяват, че всички готови продукти се проверяват от техните специалисти по качествен контрол и се тестват за чистота и ефективност. Изборът на GNG Health осигурява: качество, стойност, обслужване, чистота и ефективност!

Dir.bg и Trendo продължават да работят за вас и да ви доставят пратки, спазвайки всички необходими мерки за хигиена и безопасност. Заплатете с карта и поръчайте пратката си до адрес, за да избегнете всички възможни рискове.

Поръчай тук IMMUNE+ и ZINK+ за мъже

#ОстаниСиВкъщи

*Платена публикация