Тити Папазов обяви, че случаят му няма паралел с "онзи изверг", Тото се извини за интервюто (видео)

Повод стана старо признание през смях на баскетболния треньор как обръснал главата на бивша своя приятелка заради изневяра

Обратно в новината

Коментари - Тити Папазов обяви, че случаят му няма паралел с "онзи изверг", Тото се извини за интервюто (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От едната крайност се залита в другата ... Според мен случаят на Тити няма нищо общо с този на Дебора. Много хора против подстригването на Тити, никой не казва как трябва адекватно да се наказват прелюбодейците.

Тити, досега го възприемах като симпатично недодялан. А той бил недодялан идиот, комплексар и психопат - по душа.

В едно друго предаване Тит разказа как чукал на пода в нейния апартамент една известна певица ( да не й казваме името, лека й пръст) - още тогава стана ясно, че е абсолютен дебил...

Се.лянчето Тото си свали видеата временно, за да не му ги репортват и YouTube да не ги изтрие. Ментето се забавляваше на историята на Тити, сега се прави на света вода ненапита. Селски бек с интелектуални заложби на таксиметров шофьор може да е инфлуенсър само в чалга нация като нашата.

Определено намирам постъпката на Тити за изродска. Не разбирам как някой може да се смее на такива неща. На тоя Тото му трябва един здрав пердах и на Тити също.

Вземете фишовете с глоби от КАТ на Тити, покажете ги на сина на Милен Цветков и после обяснете на детето колко е добър този плешив чичко и кого е осиновил и кого е унижил

Няма да анализирам или дискутирам нито статията, нито някакви коментари. Ще припомня само, че преди години Тити Папазов осинови и отгледа детето на мисля починала от СПИН жена. Колко от вас са направили не нещо такова , защото това е голямо, но колко от вас са дали лев на просяк. Или са помогнали с тежките торби на възрастната съседка. Току що слушам по радиото за демагогията на една знаменита актриса Мериш Стрип. Когато е получила Оскар, тя е благодарила на Харви усйнстийн - този от ,,ми туу"", ако не знаете Но когато гръмна скандал66а бешше в първите редици и символ на протеста на актрисите. Не е ли знаела? Хайде де . Всички в Холивуд са знаели. Та и вие сега политкоректно и подмазващо се изказвате тук. Що не го оплюхте преди 4 месеца!?? Не беше модерно.

може да си бил праведен, но да превъртиш и да избиеш с калашник 20 човека в мола... Тогава това че си носил творбите на бабите с покупки 5 стотинки не струва. Ако ще си ЧОВЕК цял живот бъди ЧОВЕК!

Отгледал дете, унижил жена, пребил бездомно куче... после дарил пари... Това е шизофрения. Ти ако се кефиш на шизофреници... давай! Аз не харесвам такива вълци в овчи кожи.

Малоумник

Това, което мога да кажа, че Тити е същият лицемер, като Мерил Стрийп. А защо е добър ли понякога? Защото има гузна съвест вероятно, както много от нас. И търсим изкупление пред съвестта си. Добрите му постъпки не заличават лошите, в никакъв случай. За мен този човек, на когото симпатизирах, е огромно разочарование. Презирам го!

Яко си насрал гащата, чак тука смърди

Аз също в актива си имам няколко случки с брутален край, които че не са повод за гордост, не са. Случките са от 80-90-те на миналия век, когато съм била непълнолетна, че и малолетна, пък и годините са били доста различни, така че стига сте го яли Тити. Той има късмет, че не е тръгнал мен да ме подстригва, че както си бях побойничка, а дългата ми коса ми е свещена, можеше да наруша на леля си заповедта за неизбежна самоотбрана и макс лека телесна. :) Точно единия случай (била съм 3-4 клас), когато най-вероятно съм обезобразила доживот една пача, но добре че поне не съм я ослепила без да искам, че можеше и това да се случи, беше заради косата ми - кифлата вероятно ме е издебнала в гръб, докопа ми дългата коса и с все сила тръгна да му скубе, а това е една зверска болка. Не ме е срам да напиша точно какво съм направила, но просто давам лоши идеи, затова съм пас, но вкратце вероятно нещастницата има доживотни белези от мен. След този случай на площадката повече пача не се е пробвала да ми налита. Момченцата, обаче, като по-тъпички продължаваха да си просят боя. В училище, където баща ми изрично ми беше забранил да се бия, защото могат да ме изключат от училище, съм била обект на тормоз основно от зубърките, а и грозните и тъпи пачи от класа, които ме мразеха, защото за разлика от тях бях вундеркиндче, пък и заради забраната на баща ми не са яли бой от мен, защото тогава щяха да си затварят устата. Изневярата не я оправдавам, макар че на младини човек има друг начин на мислене. Това се замислих на мястото на Тити аз какво щях да направя на младини. Най-вероятно нямаше да е физическа агресия, просто го изхвърлям кръшкача, хващам си друго гадже и след това или ще го скъсвам от подигравки, докато е жив, или повече въобще няма и да го погледна. От всичките си дузини бивши гаджета се сещам само за един случай да са ми изневерявали, но не може да е само един, вероятно или не знам за други, или просот не помня. То и аз май не съм била много по кръшкането поради една много странна причина - не се занимавам с паралелен слалом (да им кръшкам), а директно ги изхвърлям - включително и за щяло и не щяло (най-вече!). Сега се замислих кое от двете е по-гадно - директно да те изхвърлят без да си виновен или да има още няколко освен теб, но поне не си изхвърлен от класацията. :)

Ако ти „изневерят“ значи, че не те харесват вече. Нормално е да се запиташ, защо се е случило. Колкото и да те боли, не си купил човека, за да мислиш, че го притежаваш. Неси купил роб, за да се държиш робовладелски. Ако искаш да си винаги с някого, трябва да се стараеш. Това е голата истина.

Проблемът при изневярата е /затова ѝ казват така/, че става докато СИ С НЯКОЙ. Ами като не го харесва - чао, отивам при друг и тогава си прави каквото иска. Често пъти изневерява, но остава с първия, е нали не го харесва. Често пъти е по разни други причини, вкл. и финансови. Бе всеки си гледа интереса, но пък да си нечестен - това по-хубаво ли е. Пита ли го някой каква психическа драма е изживял и т.н.

Ти изроде Папазов си ми известен. А оня олигофрен неграмотен Тото Йотов е белязан.

Психопата Тити още не се е разплакал. Защо ? Дебила Тото Йотов се хилеше като п@тка тогава, а сега не знаел. Измет врачанска. Теб ше те гона до дупка п@тко

ЩО ЗА ИЗРОДИ СА ТИЯ ДВАМАТА. ЕДИНИЯ ПСИХОПАТ, ДРУГИЯ ОЛИГОФРЕН. КАК МОЖЕТЕ ДА ЗАНИМАВАТЕ ХОРАТА С ТАЯ ИЗМЕТ.

ще създаде НАДКАСТ... да бъдем над нещата... Стига тъпотии, стига глупости... ШКУПИ, ЛЕФСКИ И ТЕМ ПОДОБНИ

направи яка реклама на глашатая на тъпотиите на Славчо чалгата

Знаете ли защо сме на това дередже? Четете и слушайте внимателно какво разказва ОТ ПЪРВА РЪКА достойният Осман Октай за величания от цялата “политическа класа” ИЗРОД Ахмед Доган! (И поне веднъж мислете с главите си): “… Та Ерол ми вика: "Шефе, /всички ме наричаха така, защото аз ги назначавах на работа/, спешно трябва да те видя, защото стана голяма беля!” Пристига той в офиса с момчето от НСО. "Станал е скандал в бара, където са били нашите хора. Оказва се, че нашият човек след няколко уискита вече в агресивно настроение бил поканен от Айсехел да танцуват, но й отказал. Тя обаче се ядосала и казала, че ще си танцува с когото си иска, и започнала да прави демонстрации с някакъв младеж”. Ерол ми каза още: "Нашият като побесня, стана и заши един шамар на Айсехел, събори я на дансинга, удари един шамар и на младежа и развали празника на студентите. След това й разкъса дрехите и каза: "Изнесете я от заведението!" Ние я изнесохме оттам, докарахме я в апартамента, а ==== Доган я съблече чисто гола и бой чак до сутринта.!!!!!!! ==== Заключи вратата и ние се чудим как да се намесим. Той излезе по едно време и ни нареди : "С роклята, с която е дошла, с нея да я облечете, да я занесете и хвърлите в двора на баща й!. Ние завихме Айсехел с едно одеяло и я качихме в колата. Тя беше в тежка депресия. На сутринта бяхме в Ясенково. Буквално я изхвърлихме като чувал в двора на баща й и изчезнахме оттам с мерцедеса”.

Тоя сигурно е ревал докато го е правил това... Бахти психар..

Как може всички извърши даса подуенски говеда ,после ги били наръгали. ВСИЧКИ ГОВЕДА ГНУСНИ ДАВШ НАРЪГАТ И ДА НЕСТЕ ЖИВИ.

Кога прокуратурата ще се самосезира за тези двамата? Спите ли или пак избирателно ще я караме?

винаги е бил отвратителен,още когато заплашваше в брадъра ,човек ,на годините на баща му.такива като него,са отговорни за отравянето на младежта,и изливат по една кофа помия върху децата ,със всяка своя песен,показване,дума,,, аз не го приемам сериозно за човек,те предаване му дали,да учи хората и децата на разврат и простотии,,,,

Като му гледам външния и вътрешния капацитет атака наречения Тити и си мисля , че отдавна трябва да е свикнал с изневерите. Коя жена няма да му изневери на тоя гнусник.

сигурно има меридиан... Тц-Тц-Тц

Като си " мъж " защо не "острига" приятеля си , а слабото момиче !? Боклук !

Щото ония е щял и него да наe...

"Не по-малко съм афектиран от ситуацията с Тити - че той е наранил това момиче," абе Тото от Мангау, като си афектиран се хилиш ли бе?

остригал я бил. По комунистическо време често мъжете си стрижеха шавливите половинки. Помня една колежка на мъжа и му беше писнало да хойка и я беше остригал като овца да миряса поне докато е без коса. Оная само по тъмно със забрадка притичваше до магазина, голям смях падна, ама си седна на задника после. Още за много такива съм чувал. Явно това помага.

Възраждане са ясни. Разбрахме, че не обичат жените и затова си мълчат.

Тити много се изложи! Как може да се държиш така!?

той дори не разбира, че се е изложил. с диагноза е човека.

Не че нещо ама сега взехме да търсим под вола теле с тези глупости покрай един ужасен случай на насилие. 1. Случая, за който разказва Тити е от 90те 2. Близо 30 години всички си мълчаха и сега изведнъж взеха да излизат "приятелки на жертвата" и да обясняват как тя загубила самочувствие след случая и незнам си какво си.... малко мирише на #MeToo помията при която взеха да "обстрелват" световно известни личности с обвинения в блудство.... ама 30-40 години по-късно се сетили 3. Никой не реагира на клиповете, които бяха в канала на Тото докато не започнаха протести по съвсем различен случай 4. Факт е, че ЛГБТ и феминацистките организации яхнаха протеста, което се вижда от разни боядисани като великденски яйца индивиди с лозунги на английски език и твърдения, че жените нямали права. Моля да не се опорочава протеста, който е СРЕЩУ ОСЛЕПЕНАТА ТЕМИДА!

Не че нещо 1. Няма значение от кога е случая...насилие си е, но тогава "звездите" бяха недосегаеми, както и сега де. 2. Нормално е да е загубила самочувствие след подобно унижение. Няма как да забрави подобно нещо и със сигурност близките й са знаели. 3. Що си мислиш, че някой му гледа канала на тоя смотаняк? 4. Тук съм съгласна.

За Тити - ама то било отдавна бе, ко толкова? За Тото - ама той си се хили като мало*мен на всичко, което му кажат. Ко толкова?

Българите имаме морал и не приемаме остригванията.

Ако Тити Папазов е свързан с тази изродщина, го слагам в групата на хората от които съм отвратен!

Вярно е, той си призна, дори още детайли от случката изреди със съвсем спокоен равен тон, все едно, че говори за рецепта за готвене. Пълен изрод излезе.

Тити е отлъчен от няколко компаниии и е със забрана в няколко заведения, понеже не връща заеми и като седне на маса става отвратителен

Не стига че борави с 1000 думи в речника ами и всички телевизии го канят тоя белослатински цървул тото за да му помпят имиджа? Толкова ли нема кой? Тити и Тото двамата джендъри

Тити това, Тити онова. Някой очаква ли нещо друго от този ненормалник, освен да прави "циркове" навсякъде, където се появи. И какво ми се правят на светци от разни СЕМ-ове и т.н. паразитни структури и моралисти. Нима не знаят, че всички медии наблягат на простотия и идиотизъм, с надежда рекламодателите да решат през тях да облъчват 80-те процента. С какво разни ергени, комици, капки, сървайвъри и една камара тям подобни идиотщини са различни от т.н. шоу на Тото, че са на екран? По цял ден "от телевизора" ни облъчват разни особи, причинили си средни телесни повреди по джуки, скули, цици, гъзове, но това не е насилие. въпреки че са рязани и шити бетер Дебора.

Точно!

"все пак става въпрос за запис отпреди 4 месеца - 15-и март и инцидент отпреди 28 години", заяви пред "24 часа" Тити Папазов" Абе, Папазов, какъв инцидент е това да острижеж някого, бе! Тъпанар!

Сега колкото и да се обяснявате, каквито и слъзливи думи да кажете, все тая. За цяла България е ясно що за от*епки сте. Хубаво ще е ако обществото реагира адекватно и продължително и игнорира подобни индивиди, като ги изплюе от ефира и повече никой не им обръща внимание. И да се знае, че всеки, който е като тях, ще го сполети тяхната съдба. Едва ли ще стане, за съжаление.

Сега всички много знаете и плювате Тото и Тити, ама защо още тогава не се вдигнахте на протести? Клипчето е на повече от 1г ама вие се сещате чак сега, защо тогава като сте го гледали, сте си мислили, че това е нормално? Иначе много морални излезнахте сега всички

Така е. А и защо не се огледат и в клиповете на Киро Брейка, който също сам се беше хвалил в собствения си подкаст, че в миналото бил сводник и му се налагало да влачи за косите, за да въдворява ред

Защото тези които гледат шоуто на ТОТО нямат нищо против простотиите, а за протестиращите сега стана известно

Тото ман-галът може ли да чете, че и предаване да води! Ха-ха, и си сложил очила! А Тити Шалоя как още не се е разревал?

Събрали се двама полуидиота и си организирали пълномащабна идиотщина. За по-сигурно я и публикували, така идиотщината им вече е и запомняща се.

абе от цървул чепик не става, та и Тото същия, селянина си е селянин

Нека компетентните власти да се самосезират и те да кажат за какво става въпрос!

тити за мен е съдист и рано или късно пак ще блесне с нещо подобно, кой знае как тайно измъчва животни този изрод

Тити Папазов няма място вече сред хората . Той винаги е бил някакъв лигльо - някакъв смешник .Какъв демагог - все да даваш акъл а във същото време си един неграмотник и циркаджия. Левскар съм но ме хваща диярия като го видя.

Няма право да играе в Европа с тези задължения... обаче.... играе

Тити е идиот, това го знаят всички. Сага всички знаят, че и Тото е идиот. Толкова.

Че ТититУ е лекенце е ясно - маса пъти го хващаха да шофира в нарушение и после мрънка по ТВ-то, че всеки така правел...Ама туй очилато иСФестнУ сигане защо си е спряло коментарите в каналчето????ЗАЩО?.....Може би защото не му понася Народната любоФ??...Жалък измекяр!!!

на Славиту глашатая..

Тоя дребен пелтек Папазов е бил девствен поне до 25. Какво гадже си фантазира в училище ? Не се ли вижда какъв е изтърсак ? Нямам съмнение обаче , че е остригал момичето. Вероятно го отрязало и тоя е искал да си върне. Как не го е хванал бащата на момичето да му изкърти зъбите , деба копелдака недоносен.

Незнам въобще кой може да падне толкова долу да гледа Тото(освен роднините)

Не бях чувал за тоя клян, но бих му напълнил гърлото с едно сутрешно клякане!

Тото ли си Йото ли си, ако си мъж , спираш с публичните си изяви и си гледаш нормално живота . Ти сам допусна грешка с Тити Папаза, в желанието си да материализираш всичко, което правиш! Сега е време за ресто , спираш и се скриваш! Така , трябва да постъпи един истински мъж , когато е сгрешил и осъзнал грешката си. Ако , продължиш това означавала , че играеш театър и си на принципа всяко чудо за три дена! Обяви публично , че свършваш с тези подкасти и си пиши песните до края на живота си без публични изяви!

Тото какво работи, да слуша простаци като Тити и да им се хили?