Предизборният дебат в "Панорама" тази вечер предложи неочаквани сцени за зрителите на БНТ. Вместо политически, сблъсъкът ескалира физически и в студиото се стигна почти до бой.

Искрата пламна, когато Светослав Витков от "Глас народен" влезе в спор с главния секретар на "Българска Социалдемокрация - Евролевица" Димитър Митев. След няколко по-остри реплики Митев нарече Витков "чалга певец". В отговор Витков стана, отиде до него, потупа го силно по рамото и го призова да премерят сили пред студиото.

Наложи се водещият Бойко Василев да застане между двамата и на няколко пъти да призове Витков да се оттегли.  "Ей така се бият комунисти", провикна се Витков.

Въпреки опитите и на Бойко Василев, и на останалите присъстващи, да успокоят напрежението, се стигна до ново спречкване, след което Витков напусна студиото със закана към Митев, че ще го чака отвън. 

Инцидентът на доведе до прекъсване на предаването и то продължи с останалите участници - Георги Неделчев от "Български съюз за директна демокрация", Диман Георгиев от Консервативно Обединение на Десницата, Минчо Христов от "Движение на непартийните кандидати", Венцислав Ангелов от "Народна партия Истината и само Истината" и Боян Расате от "Български национален съюз".

Снимка: Стопкадър от БНТ