На 10 януари (сряда) 2024 г. във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. "Димитър Димов", ж.к. "Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Димитър Димов" от ул. "Света гора" до ул. "Йоан Екзарх"

ул. "Йоан Екзарх" от бул. "Джеймс Баучер" до ул. "Димитър Димов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще

осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Йоан Екзарх" № 50.

На 10 януари (сряда) 2024 г. във връзка с подмяна на спирателен кран по ул. "Бистришко шосе", в.з. Малинова долина - Герена се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Бистришко шосе", ул. "Бука", ул. "Башлийски езера", ул. "Река Ведена", ул. "Тичино", ул. "Върла река", ул. "Трилистник", ул. "Полски бряст", ул. "Зефир", ул. "Бяла река", ул. "Широки път" и к-с Бел Вали.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще

осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Соколна" на кръстовището с ул. "Башлийски езера".

На 10 януари (сряда) 2024 г. във връзка с песвързване на уличен водопровод по бул. "Илиянско шосе", кв. "Военна рампа" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

бул. "Илиянско шосе" от ул. "Сергей Румянцев" до бул. "Рожен".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще

осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: бул. "Илиянско шосе" пред № 5.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Съдържание на: Софийска вода