На 15 ноември (сряда) 2023 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни работи в кв. "Полигона" се налага спиране на водоподаването от 01:00 до 07:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в:

кв. "Полигона" - района между бул. "Христофор Колумб", бул. "Проф. Цветан Лазаров", бул. "Асен Йорданов", бул. "Цариградско шосе"

ж.к. "Младост" 1 - бул. "Цариградско шосе" от № 40 до № 64 и района между бул. "Цариградско шосе" и ул. "Димитър Моллов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси:

кв. "Полигона" - пред бл. 9

ж.к. "Младост" 1 - пред бл. 132.

На 15 ноември (сряда) 2023 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни работи в кв. "Симеоново" се налага спиране на водоподаването от 00:30 до 03:30 часа на клиентите на "Софийска вода" в района между:

ул. "Неофит Хилендарски", ул. 88, ул. "Акад. Димитър Ангелов", ул. Св. Мария Магдалена"

района между ул. "Шумако", ул. 80, ул. 82 и ул. "Околовръстно шосе"

Комплекс "Св. Мария Магдалена"

в.з. "Малинова долина" - района между ул. "Арх. Георги Филипов", ул. 201, ул. "Арх. Иван Данчов" и ул. "Бистришко шосе"

Комплекс "Ривър парк"

Комплекс "Витоша вилидж"

Комплекс "Манастира"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Неофит Хилендарски" на кръстовището с ул. "Св. Мария Магдалена".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Съдържание на: Софийска вода