На 27 март (сряда) 2024 г. във връзка с изпълнение на строително-ремонтни дейности по ул. "Илия Бешков", ж.к "Дружба" 1 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Тирана" № 15, № 17, № 19, № 21, № 23, № 23А, № 25

храм "Св. Въведение Богородично" до езерото Дружба и бирария "Царското" срещу бл. 121.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Тирана" пред № 19.

На 27 март (сряда) 2024 г. във връзка с монтаж на спирателни кранове по ул. "Стара планина" и ул. "Шабаница, с. Горни Богров се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между:

ул. "3-ти март", ул. "Васил Левски", ул. "Кръста", ул. "Христо Ботев", ул. "Воденицата", ул. "Хемус", ул. "Долна махала", ул. "Шабаница" и ул. "Ботунски път".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "3-ти март" кръстовището с ул. "Трайчо Костов".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Съдържание на: Софийска вода