На 12 юни (сряда) 2024 г. във връзка с подмяна на въздушници на ул. "Йованец", с. Панчарево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

Ресторант "Златна рибка";

с. Кокаляне - карето между ул. "Самоковско шосе", ул. "Искър", ул. "Валозите", ул. "Тополите", ул. "Васил Левски" и ул. "Йованец";

с. Панчарево - карето между ул. "Самоковско шосе", ул. "Йованец", ул. "Курията", ул. "Беликата", ул. "Бор", ул. "Ловджийска чешма" и ул. "Риляник".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следните адреси:

с. Кокаляне - ул. "Димитър Благоев" на кръстовището с ул. "Васил Левски"

с. Панчарево - ул. "Елин Пелин" на кръстовището с ул. "Васил Левски"

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Съдържание на: Софийска вода