Днес премиерът Бойко Борисов е в село Драгиново - най-голямото в област Пазарджик. Кметът на селото информира за инсталацията за захранване на училището директно с минерална вода.

Селото е със смесено население - християни и мюсюлмани. "Ние не правим никаква разлика", отбеляза кметът.  "Най-важното е децата да учат, хората да работят", допълни Борисов.

"Нашата предизборна кампания е лесна, само показваме -работа, работа, работа", каза премиерът.

Заедно с него бяха министри от кабинета.

"Четири години мандат сме доказали, че това, което сме писали преди четири години и казали, на 100 и отгоре процента е изпълнено. Няма нито едно неизпълнено обещание", посочи Борисов.

"Учителите получиха ли - получиха. Получават ли си хората на първа линия по 1000 лв. - получават, Благодаря, какво повече да им кажа", каза премиерът.

Министър-председателят подчерта, че ГЕРБ и правителството са показали, че след големите градове, са се обърнали и към малките населени места, защото и там живеят хора и те трябва да живеят по същите условия.

По думите му светът сега е като една тенджера под налягане.

"Всичко е затворено, захлупено и като се отвори, длъжни са икономиките да тръгнат вертикално нагоре, защото финансите са занулени, даже на минус на всички държави", посочи още Борисов.

По думите му няма някой, който да спечели в тази ситуация.