Млад мъж с рядко заболяване води поредна битка за живота си и има нужда от помощта на добри хора, за да види как отрасва 4-годишото му дете. Състоянието на архитекта Иво Димитров се влошава с всеки изминал ден заради липса на лечение.

На 18 декември Иво е приет в УМБАЛ "Сърце и мозък" в Плевен, където след направено контролно ЯМР на главата е открито ново образувание (по-голямо от първото) и лекарите преценяват, че трябва отново да се направи мозъчна операция, за да се отстрани.

Интервенцията е извършена на 21 декември, съобщава Нова тв. След повече от година лутане, безброй  изследвания и две мозъчни операции, вече има категорична диагноза - Първичен неходжкинов лимфом на ЦНС, едроклетъчен В тип.

Болестта е рядка, тежка и налага прилагането на силна химиотерапия и локална терапия на окото. Роднините на мъжа вече са се свързали с няколко болници в Турция. Оттам им казват, че трябва да бъде направена химиотерапия, последвана от трансплантация на стволови клетки, като през целия период Иво трябва да е в болнично заведение, където да се следи състоянието му, без възможност да излиза. За това лечение са необходими около 250 000 лв., с които близките му не разполагат.

Снимка: Личен архив

Ако желаете да помогнете на Иво да се пребори с болестта, може да го направите по следните начини:

Подкрепете Иво с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по Iban сметка:

https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-ivo-v-borbata-s-raka?fbclid=IwAR1BIxbA9GQ7DSsgOuWF0PlLsVUYHJHfoopjV1WYmuqOLHmq0DagV8XiDs0 

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG74BUIN95611000706952

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Иво Събчев Димитров

Алианц Банк България" АД е официалният банков партньор на Фондация "Павел Андреев". При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.

Включете се в онлайн базара на платформата

https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/